2777
2789
عنوان

میخچه پام 😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 10189 بازدید | 77 پست
هیچ درمان دارویی افاقه نکرد ینی؟ 😭😭😭

من دخترم داشت چسب میخچه گرفتم براش خوب شد

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچها این روی پای من میخچس؟

دکتر چی باید برم؟

اینجا قطره وچسب میخچه زده بودم هربار یه تیکه از روش کنده میشه فقط ب ریشه نمیرسه

چند ساله دراوردم موقع دبیرستان یه کفش گندی داشتم پتمو میزد هرروز میپوشیدم کم کم این روپام ظاهرشد

Empty sky

دختر من پاش پر میخچه شده بود دکتر بردم گفت باید فریز بشه، دیگه خودم یک ماه شایدم بیشتر هر شب روش پاش گوجه گذاشتم، آخرا هم چند روزی چسب میخچه استفاده کرد کامل خوب شدن

گوجه رو حتما استفاده کن شاید سوزش بیاره ولی خوب میکنه

خواهر زاده م داشت خیلی بزرگ بود 

کف پاش رفت جراحی کرد بیحسی میزنن یکم درد داره

اون میگفت میخچه ی من عین یه استخون سفت بود و درشت 

عمرا این میخچه ها با چسب برن 

ولی من خودم داشتم با چسب خوب شد

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

بچها این روی پای من میخچس؟ دکتر چی باید برم؟ اینجا قطره وچسب میخچه زده بودم هربار یه تیکه از روش ک ...

مال منم شبیه همینه هر بار که قطره یا دارو میزنم یه لایه نازکش کنده میشه و به ریشه نمیرسه

اسی منم رو دستم دارم، دو تا بود رفتم دکتر دراورد. ولی درد داره اون نقطه ها هنوز، پوست روش انگار سالمه ولی شاید ریشه ها باشه بعد اونم کنارش یکی دیگه درومد، من نمیدونم این چه دردیه🤦‍♀️

خواهر زاده م داشت خیلی بزرگ بود  کف پاش رفت جراحی کرد بیحسی میزنن یکم درد داره اون میگفت میخچ ...

من میخچه پام نرمه شما میخچه خودتون نرم بود؟چه مدت از چسب استفاده کردید؟ 

چه مدت استفاده کردین؟

ببین ی بسته گرفتم فک کنم ۶ تا بود هر شب تا شب بعد یکی براش میزدم اصلا صاف صاف شد اول مثل ی کوه اومد بعد اون پوست زیرش جدا میکرد خوب شد 

خدایا به هر کجا رفتم و هر چیزی که نگاه کردم فقط تو رو دیدم %زندگی پارادوکس عجیبیه ی چیز باارزش بی ارزش
ببین ی بسته گرفتم فک کنم ۶ تا بود هر شب تا شب بعد یکی براش میزدم اصلا صاف صاف شد اول مثل ی کوه اومد ...

چقدر طول کشید خوب شد؟ پماد یا داروی دیگه ای به جز چسب استفاده نکردین؟