2777
2789
عنوان

میخچه پام 😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 10188 بازدید | 77 پست

من زمانی که دانشجو بودم در عرض یک هفته ۲۷تا میخچه حف پام دراومد جوری که دیگه نمیتونستم راه برم 

بی نهایت درد داشت،بارها با تیغ دراوردم اما دوباره درامد 

در نهایت قرص جنتامایسین و با سیر حالت خمیر کردم ریختم داخل یه قوطی 

هر شب از این خمیر میذاشتم رو میخچه ها و روشرو با چسب شکسته بندی میبستم 

یک هفته این کار رو کردم بعد از یک هفته داخل میخچه ها سیاه شده بود رفتم حمام سنگ پا کشیدم و وقتی اومدم بیرون داشتم پوسته های روی میخچه رو میکندم که یهو اون دونه سیاه دراومد 

دیگه دونه دونه میخچه ها رو خاروندم و اون دونه های سیاه رو دراوردم 

دیگه پام هیچ وقت میخچه نزد و جاش هم کاملا خوب شد

من میخچه پام نرمه شما میخچه خودتون نرم بود؟چه مدت از چسب استفاده کردید؟ 

اره نرم بود

ببین چسب رو بزن بعد اون لایه هایی که نرم میشه رو بکن یا تو حموم باسنگ پا بکش 

یادم نمیاد ۳،۴ بسته خریدم

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی منم رو دستم دارم، دو تا بود رفتم دکتر دراورد. ولی درد داره اون نقطه ها هنوز، پوست روش انگار سالم ...

وااااای😭😭 مال شما سفت بود یا نرم؟ بزرگ شده بود؟ در حالت عادی درد داشت یا فشارش میدادین درد می‌گرفت؟ 

من زمانی که دانشجو بودم در عرض یک هفته ۲۷تا میخچه حف پام دراومد جوری که دیگه نمیتونستم راه برم  ...

شما رفتین دکتر اینو بهتون گفت؟ چه تعداد سیر با چه تعداد قرص باید تهیه کنم؟ چقدر بزارم روش بمونه؟ و تا چند وقت؟ 

وااااای😭😭 مال شما سفت بود یا نرم؟ بزرگ شده بود؟ در حالت عادی درد داشت یا فشارش میدادین درد می‌گرفت ...

نرم بود، در حالت عادی درد نداشت ولی بزرگ شده بود یه جوری بود حین کار هی میخورد این ور اونور یکم درد میگرفت. یعنی باور کن این انگشتمو حاضرم قطع کنم راحت شم فقط چقد موقع دراوردنشون اذیت شدم کامل سوراخ بود و پانسمان و... الان باز انگار ریشه ها هستن یکی دیگم که درومده 

شما رفتین دکتر اینو بهتون گفت؟ چه تعداد سیر با چه تعداد قرص باید تهیه کنم؟ چقدر بزارم روش بمونه؟ و ت ...

نه عزیزم دکتر نرفتم 

به شب دیگه واقعا طاقتم طاق شد کلی سایت رو خوندم و کامنت ها رو خوندم تا این که یه آقایی این روش رو نوشته بود 

منم گفتم من که چند ماه هر روشی رو امتحان کردم اینم روش 

خمیر کن دیگه قرص رو با سیر فرمول فیثاغورث نیست که 

خمیر کن هر شب بزار رو میخچه ها تا زمانیکه داخلش سیاه بشه 

شب به شب باید خمیر تازه بزاری روش رو ببندی تا شب بعدی که دوباره خمیر تازه بزاری

من کف پام تعداد زیادی میخچه زده بود بخاطر کفش نامناسب

از ریز و درشت و دست میزدم خیلی درد میگرفت

محلول میخچه خریدم هر دوساعت میزدم روش میخچه ها و وقتی خشک میشد با ناخونگیر قسمت خشک شده پوستو جدا میکردم ک درد نداشت چون روشو سوزونده بود

باز دوباره محلول میزدم و پوستشو میگرفتم کم کم روش رفت میخچه ها اومدن بیرون  باید ول نکنی مثلا ده روز بزنی

من کف پام تعداد زیادی میخچه زده بود بخاطر کفش نامناسب از ریز و درشت و دست میزدم خیلی درد میگرفت مح ...

مامان من روی میخچش میزد بعد چند روز طاقتش تموم شد گرفت با موچین کشید بیرون چقد درد داشت و خون اومد مثل ریشه دندون بود بعد دیگه خوب شد

پامو رو زمین میزارم درد نداره ولی وقتی فشارش بدم وزنمو بندازم روش درد میگیره! مال مو آخه لایه لایس ا ...

میخچه حالت ریشه ریشس من که خودم تحمل درد ندارم اصلا خودم نمیتونم کاری کنم براش باز برم دکتر ببینم چکار میکنه

من چند بار سیر گذاشتم تا مغز استخون میسوخت😑 شاید با قرصه خوب باشه

اگر روش زخم باشه میسوزونه 

نباید زخم بکنی روی میخچه رو 

چون آبش خارج میشه و به هر جا بخوره باز میخچه درمیاد 

من همین کارو میکردم،روی میخچه رو با تیغ میکندم زخم میشد بعد آبش نگو خورده به جاهای دیگه پام...میخچه هام شد ۲۷تا