2777
2789

سلام بچه ها به نظرتون برای جوش زیر پوستی پیشانی چی خوبه یعنی هرچی زدم بعد یک مدت میره باز در میاد خیلی بده مخصوصا وقتی روش کرم بزنی تو ذوق میزنه کسی اگر روشی بلده لطفا بگه 

آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول باید منشا این جوش هارو پیدا کنی:
اگه مطمئنی 100% مشکل درونی نداری ، احتمالا یا صورتت رو خوب تمیز نمیکنی یا محصولاتی میزنی که به پوستت نمیسازه!
یک صبح و شب حتی اگه آرایشم نداری صورتت رو اول با یه میسلار پاک کن و بعد با شوینده مناسب پوستت بشور (شوینده خیلی مهمه! شوینده بد باعث میشه صورت به خوبی تمیز نشه و بعدها تبدیل به زیرپوستی بشه)

و دو اینکه سه شب در هفته از سرم های حاوی سالیسیلیک اسید استفاده کن که ضدمنافذ باز و جوش های زیرپوستیه (برون ریزی داره! قبل مهمونی استفاده نشه)

و اینکه یکبار درهفته از سرم های پیلینگ مثل پیلینگ اوردینری یا اسکراب استفاده کن

درنهایت سعی کن از برندهای معتبر و مناسب پوستت استفاده کنی تا این مشکل ریشه کن بشه

اسکراب شنیدم باید ماهی یکبار زد نمیدونم تاثیر داره یانه

ن ماهی یکبار که خیلی دیر ب دیره..

دقیق نمیدونم هر چند روز یه باره

اما اگه من خودم بخرم، کاری به دستورش ندارم. خودم هر ۲هفته استفاده میکنم یعنی ماهی ۲بار

خیلی دلم میخاد یه روتین کامل پوستی بخرم😍اتفاقا دیروز غروب رفتیم مشاوره پوستی با مامانم اینا... کلا ۶۰۰ و خورده ای شد.. اما نخریدیم🙁

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨

اول باید منشا این جوش هارو پیدا کنی: اگه مطمئنی 100% مشکل درونی نداری ، احتمالا یا صورتت رو خوب تمیز ...

ممنونم عزیزم خیلی لطف کردی من شبها از ساسلیسیک اسید بیوآکوا استفاده میکنم ولی کافیه یک هفته قطعش کنم همه به حالت قبل برمیگرده بازم ممنونم از اینکه وقت گذاشتی

ن ماهی یکبار که خیلی دیر ب دیره.. دقیق نمیدونم هر چند روز یه باره اما اگه من خودم بخرم، کاری به دس ...

۶۰۰ که خوبه مارکش چی بود من یک بار روتین کامل گرفتم از مارک لافارر ۱ تومن شد

۶۰۰ که خوبه مارکش چی بود من یک بار روتین کامل گرفتم از مارک لافارر ۱ تومن شد

مارک هاشون مختلف بود.. همه از یه مارک نبودن..

مگه اصولش اینه باید همه از یه مارک باشن؟

مغازه ای که رفتیم نسبتا معتبر بود تو شهرمون

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود..پسرم😍💎✨

مارک هاشون مختلف بود.. همه از یه مارک نبودن.. مگه اصولش اینه باید همه از یه مارک باشن؟ مغازه ای ...

نه عزیز لازم نیست از یک مارک باشن ولی مال من اکثرا اینطور بود