2777
2789

سلام خسته نباشید ببخشی کسی اینجا آزمایشگاه خاص و معتبر میشناسه برای آزمایش تیروییدم میخواستم ممنون میشم تو همین محدوده میدان الف باشه آدرس و شماره تلفنشونو بگید مچکرم؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام آزمایشگاه معتبر و عالی و خوب در میدان الف آزمایشگاه خسرو شاهی هست آدرسشون مقدس اردبیلی زعفرانیه بین پسیان و میدان الف پلاک98 موبایلشون 09229693253  تلفنشون 22654370 من خودم برای آزمایش تیروییدم رفتم اونجا دقیق و حرفه ای هستن و پیشرفته 

سلام آزمایشگاه خوب تیرویید تویه زعفرانیه مقدس اردبیلی میدان الف آزمایشگاه خسرو شاهی هست انجام همه آزمایش ها ما چندین ساله از شرق میایم این آزمایشگاه بزرگ و مجهز و حرفه ای هست موبایلشون 09229693253

آزمایشگاه خوب و دقیق تویه شمال تهران همین زعفرانیه فقط آزمایشگاه دکتر خسرو شاهی هست آزمایشگاه مجهز و عالی من و فامیلامون خاله هام فقط این آزمایشگاه و قبول داریم عالین تشخیصشون دقیقه ادرس آزمایشگاه خسروشاهی زعفرانیه مقدس اردبیلی بین پسیان و میدان الف پلاک 98  موبایل آزمایشگاه : 09229693253

تلفن آزمایشگاه جهت هماهنگی : 22654370

معتبرترین آزمایشگاه خون و ژنتیک و تشخیص سرطان و تست قند خون و چربی خون و HPV آزمایش ادرار و همه آژمایشگاه دکتر خسروشاهی هست عالیه من و خانوادم از غرب تهران میایم تا شمال تهران زعفرانیه برای آزمایشاتمون آدرسشون زعفرانیه مقدس اردبیلی بین پسیان و میدان الف پلاک 98 

تلفن نوبتدهی : 02122654370

موبایل آزمایشگاه خسروشاهی : 09229693253

آزمایشگاه دکت خسروشاهی بهترین آزمایشگاه تست CEA تومور مارکر هست خواهرم تومور داشت با دستگاه ECL که دارن دستگاهبزرگ و پیشرفته پیش آگاهیز دادن به ما و بعد رفتیم دکترمتخصص عمل کردن و ما تحت نظر این آزمایشگاه شیمی درمانی و پرتو درمانی کرد خواهرم و خیلی راضی هستیم 

آدرسشون :

آزمایشگاه خسروشاهی زعفرانیه مقدس اردبیلی بین پسیان و میدان الف پلاک 98  موبایل آزمایشگاه : 09229693253

تلفن آزمایشگاه جهت هماهنگی : 22654370

آزمایشگاه خیلی خوب در زعفرانیه آزمایشگاه دکتر خسروشاهی هست من  پریودی نامنظم داشتم رفتم این آزمایشگاه  آزمایشات هورمونی تخصصی دادم و رفتم دکتر زنان و تحت نظر دکتر دارو تجویز کرد خانم دکتر و الان کاملا پریودیم منظم شده و ممنونم ازشون ادرس ازمایشگاه زعفرانیه مقدس اردبیلی بین پسیان و میدان الف پلاک 98  تلفن 22654370

موبایل آزمایشگاه 09229693253

آزمایشگاه دکتر خسروشاهی تو همین شمال تهران زعفرانیه عالیه من چربی خونم بالا بود و تعریف این آزمایشگاه هو زیاد شنیدم و برای همه نوع آزمایشاتم این آزمایشگاه میام و خیلی راضیم خیلی معتبر و عالیه ادرس ازمایشگاه زعفرانیه مقدس اردبیلی بین پسیان و میدان الف پلاک 98  تلفن 22654370

موبایل آزمایشگاه 09229693253