2777
2789

طرف با هزار شوق و ذوق اومده عکس خودشو نامزدشو گذاشته بعد هی میان مینویسن تو خیلی سر تری نمیدونم نامزدت سر تره بابا بسه دیگه هی سر تره سر تری یکی دیگه میاد عکسشو میزاره بهش میگن سنت زیاد میزنه چقدر پیری نمی‌دونم فلان بهمان

جدی چه لذتی میبرین از این که خوشی مردمو نا خوش کنین؟ از اینکه نا امیدشون کنین؟

آخرشم مینویسین من حقیقتو گفتم حقیقتو بگی بهتره خب باید بلد باشی کجا حقیقتو بگی کجا نه شما که آنقدر ادعات میشه🙄🙄بعدشم بعد از این گند زدین به اعصاب طرف میاین پز خودتونو می‌دین 

زشته خدایی😬😬

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من حس کردم خیلی ناراحت شد بنده خدا دلم سوخت

حالا ببین چه مشکلاتی تو زندگیش به وجود بیاد

نمی‌دونم از این کار چه لذتی میبرن اصلا چه فکری میکنن که میتونن تشخیص بدن کدوم انسان از کدوم انسان سر تره 

همه در یه حدن نمی‌فهمم واقعا

یه دختر پر انرژی شاد و خانواده دوست🧕🏻😜💃🏻خدا جونم بابت همه چیز شکرت 🙏🏻♥️ کاربری دست بقیه هم هست😁یا امام رضا (ع) خودت پناهمون باش🤍✨هیچ گونه ای از زیبایی درخشان تر از یک «قلب پاک» نمی درخشد✨🤍

طرف خودش پست میذاره بیاید بگید به هم میایم یا طرفم ازم سرتره ؟ بعد میبینی خودش واقعا به طرفش سره و فقط اعتماد به فسش پایینه ؟ گردنت هست اگر میخوای حرفی بزنی خقیقتو بهش بگی نه دروع بگی که

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم