2777
2789
یچی بهت بگم انرژی بگیری؟  منم اول رشته تجربی بودم  ولی چون حفظیاتم خوب بود تغییر رشته دادم ...

چون یکسال تمام نهارمم تو خیابون خیابون میخوردم اما شکست تو تجربی بدجوری زمینم زد 

تازه چند وقته تونستم خودمو جمو جور کنم و یه مسیر واسه خودم انتخاب کنم 

این چند روزه منابع و ... رو فراهم میکنم و از اول مهر استارت میزنم 

هر چند بی امید ولی خب من قطعا باید درس بخونم و اون همه درس خوندن تو مدرسه رو به یه جایی برسونم 

شما میشه از خودت بیشتر بگی اینکه چطور خوندی چند سالت بود و ... ؟ 

از مهر نکنه دیر میشه برای استارت ؟ این چند روزم سعی میکنم یه مروری رو کتابای انسانی کنم چون واسم جدیدا یخورده تم مطالب دستم بیاد که از مهر با برنامه جلو برم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تا آلن شغل زیاد عوض کردم باید بگردی دنبال کار کار هست خیلی زیادم هست بابد پیگیرش باشه  ...

عزیزم‌مجردی؟ یعنی پول از بابات اضلا نمیگیری ؟ پس انداز داری؟ من خانوادم نمیزارن برم کار جون خودمو دراوردم تازه دارن راضی میشن نمیدونم‌کجا برم

عزیزم‌مجردی؟ یعنی پول از بابات اضلا نمیگیری ؟ پس انداز داری؟ من خانوادم نمیزارن برم کار جون خودمو در ...

نه‌ متاهلم ولی من بعد از دیپلمم شروع به کار کردم چون هیچ سرگرمی نداشتم پس اندازم 200 میلیون بود دادم جهیزیه 

برو ور دست یه آرایشگر شروع به کار کن جذب مشتری کردی برای خودت صندلی اجار کن 

نه‌ متاهلم ولی من بعد از دیپلمم شروع به کار کردم چون هیچ سرگرمی نداشتم پس اندازم 200 میلیون بود دادم ...

نمیخوام ارایشگر بشم ،ببین کلاس بافت رفتم ولی هیچکسو نداشتمروش تمرین کنم، از بافت خالی که نمیشه پول دراوردبعد اینکه من رشتم معماریه ولی از بس که کفتن پول توش نیس درامدش از مهندسیای دیکه کمتره افتادم به فکر اینکه عوض کنم یا دو رشته ای بخونم به نظرت عمران درامدش خوبه؟؟؟

کتاب انگلیش فایل یک رو الان خودم دارم میخونم میدونین کدومه؟ در اون حدم به نظرتون چقدر طول میکشه برسم ...

بله می‌دونم 

البته من تعیین سطح دادم و استارتر و یکشو نخوندم، از اواخر دو شروع کردم تا ۵ اما تدریس کردم میدونم کاملا.. 

اگه دارین ورژن قبلیش میخونین ک ۴کتابه 

ورژن جدید ۵ بعلاوه استارترش ک این بیشتر طول می‌کشه 

بنظرم اگه کلاس خصوصی برادری برای این لول بهتره 

چون امریکن درکل خیلییی طول می‌کشه خودم دقیقا تو همین دوران از زبان زده شده بودم هر دو سه صفحش ردینگ داره🤦🏻‍♀️ولی اینو کاملا مسلط باشین چون کتابای آیلتس زمین تا آسمون متفاوتع  بعد ایلتسم سه تا کتاب A پنج ترمه B و C هرکدوم ۴ ترمن  

نه‌ولی اکثر اموزشگاهای تهران اصفهانم شعبه دارن گفتم اونحوری جایی که میگیدو پیدا کنم

کانون زبان ایران اروپا، ایران کمبریج، سفیر، گاما، آفرینش و ..  

تو گول سرچ کنین برای همون منطقه ای ک هستین 

چون یکسال تمام نهارمم تو خیابون خیابون میخوردم اما شکست تو تجربی بدجوری زمینم زد  تازه چند وقت ...

درکت میکنم که شکست چقدر سخته و ادمو زمین میزنه  ولی طبق حرفی که خودت زدی    واقعا حیفه  وقتی این همه تو زندگیت درس خوندی   به جایی نرسی

مطمعن باش چند سال دیگ  بیشتر از الانت حسرت هم میخوری اگه به جایی نرسی

از خودم بخوام بگم که سال اول کنکورم رشته انسانی دادم  

من از سال یازدهم میخوندم  یعنی دقیقا از تایمی که تغییر رشته دادم   ولی به طور سینوسی    مثلا شده بود ۳ ماه پشت هم خوندم و بعد یه ماه نخوندم   که این اشتباه محضه  و یکی دیگ از بزرگترین اشتباهاتمم این بود کلاس یازدهم که بودم آزمون قلمچی شرکت نکردم( من بشخصه قلمچی دوست داشتم)    از مهر اگه شروع کنی زمان کافی برای رسیدن و جمع کردن کل سه سال رو داری   چون از مهر    هر موسسه ای که شرکت کنی    کل سه سالو پوشش میدن

نیم سال اول: دهم و دوازدهم

نیمسال دوم: یازدهم و دوازدهم     (قلمچی اینجوریه)

ولی میگم  نباید به گذشته فکر کنی    و  باید از ساعت مطالعه کم شروع کنی و کم کم به روزی فیکس ۸ ساعت برسی که کافیه

چون مدرسه هم که نداری    و باید پس ذهنت هم داشته باشی که محکوم به تلاشی( چون یکبار شکست خوردی)

در کل هدف خوبیو انتخاب کردی واسه جنگیدن    توش استعدادم داری  تا جایی که ازت شناخت پیدا کردم 

و فقط سخت کوشی خودت رو می‌طلبه🙂

بله می‌دونم  البته من تعیین سطح دادم و استارتر و یکشو نخوندم، از اواخر دو شروع کردم تا ۵ اما ت ...

خب الان من کجا برم بخونم؟ اکه بهشون بکم میزارنم سر‌کااس ایلتس بدون تایین سطح؟ یعنی از اولین کتاب ایلتس بخونم؟