2777
2789
عنوان

ترک پوستی در دوران بلوغ

1738 بازدید | 14 پست

سلام دوستان ...برای جلوگیری از ترک خوردن پوست دخترم توی سن ۱۰ سالگی چکار کنم؟ امروز متوجه شدم قسمت ران پاهاش یه دوتا کوچولو داره ترک ایجاد میشه بهش گفتم مرتب چرب کنه بدنش رو .... اگه راه کار دارید بگید لطفا ...مثلاً در قسمت بازو و سینه دچار ترک نشه با بزرگ شدن و رسیدن به بلوغ

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بالای ران، پشت ساق پا و باسن بیشتر از همه جا ترک میخوره. اگه چاق باشه ممکنه رو شکمش هم بیوفته.

از حموم که میاد لوسیون آبرسان بزنه به این قسمتها

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
من حساس نکردم فقط گفتم شاید راهی باشه که ترک ایجاد نشه

کار خوبی میکنی خواهر. مواظب زیباییش باش. چیزی که راهکار داره چرا آدم کوتاهی کنه

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
بالای ران، پشت ساق پا و باسن بیشتر از همه جا ترک میخوره. اگه چاق باشه ممکنه رو شکمش هم بیوفته. از ح ...

واقعا؟ طبیعی هست؟ من چون خودم تپل هستم فکر میکردم بخاطر چاقیم باشه اما دخترم اصلا تپل نیست و به عمه هاش رفته و اندام خوبی داره ...

بالای ران، پشت ساق پا و باسن بیشتر از همه جا ترک میخوره. اگه چاق باشه ممکنه رو شکمش هم بیوفته. از ح ...

ممکنه بخاطر شنا کردن هم ایجاد بشه؟ آخه دخترم شنای حرفه ای رو دنبال می‌کنه ...این تابستون رو هم خیلی استخر و شنا رفته

ممکنه بخاطر شنا کردن هم ایجاد بشه؟ آخه دخترم شنای حرفه ای رو دنبال می‌کنه ...این تابستون رو هم خیلی ...

نه عزیزم. همون اصطلاح استخون ترکوندنه. هرچی آدم چاقتر باشه و پوست خشکتر باشه ترک بیشتری میخوره.

خوبه که نگرانی. اگه حرف منو گوش میکنی هربار که از حموم میاد یا از استخر میاد لوسیون آبرسان به کل پاهاش و حتی بازوش بزنه که پوستش نیروی کافی واسه باز شدنو داشته باشه. اگه نه. ببر یه دکتر پوست. راهنماییت میکنه.

من نوجوونیم تپل بودم. رون و ساقم پر شد ترک عمودی شاخه شاخه. ولی اون موقع کی به این چیزا اهمیت میداد.

شوهرم فوق العاده لاغره. اون برعکس من. طفلی پشت کمرش پر شده از خطهای افقی که یهو قد کشیده

شنا هم موثره. خود شنا نه ولی اون موادی که واسه ضدعفونی توی آب میریزن رطوبت و چربی طبیعی پوستشو میکشه. شنا رو قطع نکن دنبال راهکاری واسه رطوبت رسانی باش

نه عزیزم. همون اصطلاح استخون ترکوندنه. هرچی آدم چاقتر باشه و پوست خشکتر باشه ترک بیشتری میخوره. خوب ...

ممنون دوست عزیزم از راهنمایی و دلگرمیتون....چشم حتما به راهکارتون عمل میکنم و شاید پیش یه دکتر هم ببرمش که خاطر جمع بشم ....الان دو روزه کل بدنشو با بادی باتر زیتون چرب میکنم ...بهش گفتم نگران نباش ولی الان که وقت بلوغته سعی کن به خودت برسی که بعداً پشیمون نشی و نگی کاش به فکر بودم .... بازم ممنون و تشکر🌹

ممنون دوست عزیزم از راهنمایی و دلگرمیتون....چشم حتما به راهکارتون عمل میکنم و شاید پیش یه دکتر هم بب ...

عزیزم ترک های پوست دخترت خوب شد ‌.دختر منم متوسفانه الان دیدم ترک های قرمز ایجاد شده .راهکاری داری بهم بدی.منومیخوام برم کرم ترک بخرم نمیدونم چه مارکی بگیرم که واقعا اثر داشته باشه ؟

هدف من از زندگیم خوشبختی و سعادت دخترانم هست .

هر چی میدونم دربارهی پیشگیری و رفع ترک بارداری میگم ایشالا پولتون حروم نشه  

اول اینکه ترک خوردن شکم ، ران و حتی سینه تو بارداری طبیعیه ولی بعضی ها هستن انقدر خاصیت ارتجاعی پوستشون خوبه که ترک خاصی نمیخوره (این ادما خیلی خیلی کم هستن) دوم اینکه مراقبت از پوست باید از اول بارداری شروع بشه چون بعضیا تا چند ماه ترک ندارن بعد فکر میکنن چیزی نمیشه دیگه برای همین کاری نمیکنن بعد یهو کل بدنشون ترک میشه . 80 درصد ترک های بعد از ماه 7 اتفاق می افته . اینکه چقدر ترک بخورید به زنتیک مربوط هست

سوم اینکه تو این دوران هر چیزی و هر محصولی نباید استفاده کرد چون برای بچه ممکنه ضرر داشته باشه خدای نکرده .  

چهارم اینکه اگر مراقبت کردید و ترک به وجود اومد فکر نکنید بی فایده بوده باید بدونید پوست شما مستعد ترک بوده پس اگر پیشگیری نمیکردید ترک ها خیلی بیشتر میشد . 

برند های مختلفی هستن که محصولات ضد ترک دارن ولی میشه گفت از حدودا 15 سال گذشته این چنتا بهتر از همه بودن : موستلا ، بایو اویل ، پالمرز و بی بی کوکول . که توی اینا موستلا و بایو اویل از همه بهترن . اگر توان خرید دارید موستلا اگر نه بایو اویل بگیرید . پالمرز اصل هم کلا نیست دیگه دنبالش نگردید . بی بی کوکول هم دیگه اگر توان خرید هیچ کدوم اینا رو نداشتید بخرید .

موستلا دو مدل داره الان یکی پیشگری از ترک که باید تو دوران بارداری استفاده کنید یکی هم لوسیون که هم در دوران بارداری و هم بعد اون برای ترک هایی که ممکنه ایجاد شده باشه باید استفاده کرد توصیه من اینه که ضد ترکشو برای بارداری و لوسیون و برای بعدش اگر ترک داشتید بخرید . درصد رضایت از موستلا و بایو اویل خیلی خیلی بالاست . 

موستلا و با یواویل هم فیک دارن دقت کنید فیک این محصول از فیک یک محصول دیگه خطرناک تره چون شما در دوران بارداری هستید . اصلا از جای نامعتبر نخرید اصلااا

(قسمت تکراری اگر قبلا خوندی نخون فروشگاه های پیشنهادی )

خیلی از اینا که گفتم خارجی بودن دقتتتت کنید خواهشا فیک تو بازار پره خیلی از فروشگاه ها حتی خودشونم نمیدونن دارن فیک میفروشن

به هیچ وجه از فروشگاه هایی که  تو بانه میفروشن نخرید به هییییچ وجه
بارها چند تا فروشگاه هم معرفی کرده بودم اما تشخیص درست و غلط دیگه با خودتون هست . الان خیلی از فروشگاه ها نمیدونن خودشون هم که دارن فیک میفروشن 

اولین فروشگاه اسمش اوردینری استور هست قیمتاش خوبه محصولاتشم اصل بوده تا حالا تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره 

دومی فروشگاه مادران هست که فروشگاه سیسمونیه ولی محصولات بهداشتی پوستی اصل هم دارن 

سومی سراوی ایران بود که اونا هم خوبن اما همون اولی بهتر از همه هست . چهارمی رایامیکاپ بود که البته چند نفر دیدم جدیدا ازش ناراضی بودن قبلا خوب بود . 

سعی خودمو میکنم به سوالات جواب بدم تا جایی که میتونم