هر چی میدونم دربارهی پیشگیری و رفع ترک بارداری میگم ایشالا پولتون حروم نشه
اول اینکه ترک خوردن شکم ، ران و حتی سینه تو بارداری طبیعیه ولی بعضی ها هستن انقدر خاصیت ارتجاعی پوستشون خوبه که ترک خاصی نمیخوره (این ادما خیلی خیلی کم هستن) دوم اینکه مراقبت از پوست باید از اول بارداری شروع بشه چون بعضیا تا چند ماه ترک ندارن بعد فکر میکنن چیزی نمیشه دیگه برای همین کاری نمیکنن بعد یهو کل بدنشون ترک میشه . 80 درصد ترک های بعد از ماه 7 اتفاق می افته . اینکه چقدر ترک بخورید به زنتیک مربوط هست
سوم اینکه تو این دوران هر چیزی و هر محصولی نباید استفاده کرد چون برای بچه ممکنه ضرر داشته باشه خدای نکرده .
چهارم اینکه اگر مراقبت کردید و ترک به وجود اومد فکر نکنید بی فایده بوده باید بدونید پوست شما مستعد ترک بوده پس اگر پیشگیری نمیکردید ترک ها خیلی بیشتر میشد .
برند های مختلفی هستن که محصولات ضد ترک دارن ولی میشه گفت از حدودا 15 سال گذشته این چنتا بهتر از همه بودن : موستلا ، بایو اویل ، پالمرز و بی بی کوکول . که توی اینا موستلا و بایو اویل از همه بهترن . اگر توان خرید دارید موستلا اگر نه بایو اویل بگیرید . پالمرز اصل هم کلا نیست دیگه دنبالش نگردید . بی بی کوکول هم دیگه اگر توان خرید هیچ کدوم اینا رو نداشتید بخرید .
موستلا دو مدل داره الان یکی پیشگری از ترک که باید تو دوران بارداری استفاده کنید یکی هم لوسیون که هم در دوران بارداری و هم بعد اون برای ترک هایی که ممکنه ایجاد شده باشه باید استفاده کرد توصیه من اینه که ضد ترکشو برای بارداری و لوسیون و برای بعدش اگر ترک داشتید بخرید . درصد رضایت از موستلا و بایو اویل خیلی خیلی بالاست .
موستلا و با یواویل هم فیک دارن دقت کنید فیک این محصول از فیک یک محصول دیگه خطرناک تره چون شما در دوران بارداری هستید . اصلا از جای نامعتبر نخرید اصلااا
(قسمت تکراری اگر قبلا خوندی نخون فروشگاه های پیشنهادی )
خیلی از اینا که گفتم خارجی بودن دقتتتت کنید خواهشا فیک تو بازار پره خیلی از فروشگاه ها حتی خودشونم نمیدونن دارن فیک میفروشن
به هیچ وجه از فروشگاه هایی که تو بانه میفروشن نخرید به هییییچ وجه
بارها چند تا فروشگاه هم معرفی کرده بودم اما تشخیص درست و غلط دیگه با خودتون هست . الان خیلی از فروشگاه ها نمیدونن خودشون هم که دارن فیک میفروشن
اولین فروشگاه اسمش اوردینری استور هست قیمتاش خوبه محصولاتشم اصل بوده تا حالا تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره
دومی فروشگاه مادران هست که فروشگاه سیسمونیه ولی محصولات بهداشتی پوستی اصل هم دارن
سومی سراوی ایران بود که اونا هم خوبن اما همون اولی بهتر از همه هست . چهارمی رایامیکاپ بود که البته چند نفر دیدم جدیدا ازش ناراضی بودن قبلا خوب بود .
سعی خودمو میکنم به سوالات جواب بدم تا جایی که میتونم