2777
2789
عنوان

👽اگ حوصلت سر رفته سیوش کن

231 بازدید | 16 پست

بچه ها من یه لیست کوچولو از فیلمای سینمایی قشنگی که دیدم و همیشه یادم میمونه اینجا مینویسم تمامشون ارزش دیدن دارن

ترسناک انیمشن یا سریال نیستن اکثراشونم معروفن 

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   

انفرادی رو ببینین خیلی خنده دار و باحال بود 

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ستاره های روی زمین هندی : یه معلم جدید به کلاس میاد و قراره با یه دانش آموز متفاوت سر و کله بزنه فیلم سکسکه هم همین شکلیه 

کودا : یه دختر که توی خانواده ناشنوا و بزرگ شده و از قضا صدای قشنگی داره 

زندگی زیباست : یه خانواده یهودی که بعد از جنگ پدر و وسرو میگیرن تو اردوگاه کار اجباری آلمانی ها و تلاشای پدر واسه اینکه بچش جنگو حس نکنه

Captain Fantastic 2016  یه خانواده که توی جنگل و بدور از امکانات زندگی میکنن اما سبک زندگی جالبی دارن .

Jai Bhim 2021 یه طایفه بدبخت هندی که بهشون ظلم هم میشه یهو یکیشونو میان میگیرن میبرند به اتهام دزدی بعد زنش و یه وکیل درستکار میفتن دنبال کاراش که اتفاقای جالبی میفته .

Wonder کودکی با چهره ای خاص و قلبی زیبا 

Chhichhore 2019  خاطرات یه اکیپ دانشگاهی که الان بززگ شدن فیلمشم هندیه ولی آبکی نیست اصلا 

سه کله پوک هندی که هزار بار تلوزیون نشون داده اصلا نیازی به معرفی نیست 

حس ششم خارجیه  ترسناک و هیجان انگیز ولی اصلا به جن و اینا مربوط نیست 

ذهن زیبا نمیگم درباره چی بود چون لو میره ولی یه پسر باهوشه که در طول زندگیش اتفاقاتی براش میفته 

مستر نوبادی خیلی هیجان انگیز و بزن و بزن ارزش حداااقل یکبار دیدن رو قطعا داره من که اخر فیلم گفتم واااای عجب چیزی بوووود  

میان ستاره ای بسیار زیبا و اشک درآر از دیدنش پشیمون نمیشی  یه مرده ست که میره فضا تا دنیا رو نحات بده موسیقیش جهانی شده و من شنیدم که گارگردان وقتی میخواسته داستان فیلم رو به موسیقی ساز ( 🤦یادم نیس اسم شغلش ) بگه نیم ساعت وقت داده و اینجور بیان کرده پدری به دخترش میگه من دارم میرم ماموریت به یه جای خیلی دور و برمیگردم دخترش میگه کِی  .

🌾🌾🌾 این قشنگه که من تو دل زمین پچ پچ میکنم ولی تو توی عرش آسمون میشنوی 💗 عماد من 🤍 ممنونم ازت به خاطر نعمت هایی که بهم دادی چه اونایی که بعدا ارزششونو فهمیدم   چه اونایی که فهیدمو یادم رفت تشکر کنم ؛ دوستان تو تاپیکای فان و باحال تگم کنید ممنون میشم ، ماچ ،بای   

گرین بوک ۲۰۱۸ یه سیاه پوست و یه سیاه پوست بنا به یه دلایلی مجبور میشن همسفر همدبگه شن 

ترومَن شو خوبه اولش حوصلت سر میره ولی از وسطا میگی عه عه عه 

در جستجوی خوشبختی هم که صد بار تلوزیون داده اصن میازی نیس چیزی بگم همچی تموم 

نجات سرباز رایان از اسمش پیداست خیلی خفن یود 

پینک هندی اتفاقی که برای سه تا دختر میفته یکم ناراحت کنندس ولی خب بنظرم همه باید ببیننش 

ای وای داشت یادم میرفت فیلم ۱۲ مرد خشمگین با اینکه قدیمی سیاه و سفید و تکه لوکیشنه خیلی قشنگه حض میکنی بیبینیش فقط نکته اینکه اولش حوصله کن تا یکم بری جلوتر و از خودت تشکر کنی .

رستگاری در شائوشنگ اسمش یجوریع ولی به شدت انگیزشی و توصیه من هست 

,رهایی از بردگی هم هیجان داره هم درس زندگی 🥴 

این تایم (به انگلیسی بنویسید ) فیلم علمی تخیلیه ولی مفهوم عالی داره پس ببینید 

سینزده جان هم خوبه همه این فیلم ها سینمایی و خارجی بودن خیلی فیلمای قشنگ دیگه ای هم هستن که الان یادم نیست

گرین بوک ۲۰۱۸ یه سیاه پوست و یه سیاه پوست بنا به یه دلایلی مجبور میشن همسفر همدبگه شن  ...

ببین سریال یا فیلم علمی تخیلی چی داری فقط علمی تخیلی میخوامم

زاده ی کهکشان.
ببین سریال یا فیلم علمی تخیلی چی داری فقط علمی تخیلی میخوامم

انتقام جویان و مخلفاتش یعنی فیلمایی که برا هر شخصیت جدا ساختن 

یچه های جاسوس 

جهش یافته ها فک کنم یه سریال بود 

لوگان 

انواع فیلم های جهان ژوراسیک 

ارباب حلقه ها هم نمیدونم علمی تخیلی محسوب میشه یا نه 

حاجی اینا که خیلی قدیمیننن

همون میخواستم بگم الان دیگه علمی تخیلی نمیبینم 🤦 اینا مال دوره ی نوجوانیم هستن 😂

منم الان دوره ی نوجونی مهه    

بیا عزیزم اینا همه ۲۰۲۰ یه بعدن 

منم الان دوره ی نوجونی مهه    

و اینکه کامنتاشونو چک کردم همه تعریف کرده بودن 👆👆