ستاره های روی زمین هندی : یه معلم جدید به کلاس میاد و قراره با یه دانش آموز متفاوت سر و کله بزنه فیلم سکسکه هم همین شکلیه
کودا : یه دختر که توی خانواده ناشنوا و بزرگ شده و از قضا صدای قشنگی داره
زندگی زیباست : یه خانواده یهودی که بعد از جنگ پدر و وسرو میگیرن تو اردوگاه کار اجباری آلمانی ها و تلاشای پدر واسه اینکه بچش جنگو حس نکنه
Captain Fantastic 2016 یه خانواده که توی جنگل و بدور از امکانات زندگی میکنن اما سبک زندگی جالبی دارن .
Jai Bhim 2021 یه طایفه بدبخت هندی که بهشون ظلم هم میشه یهو یکیشونو میان میگیرن میبرند به اتهام دزدی بعد زنش و یه وکیل درستکار میفتن دنبال کاراش که اتفاقای جالبی میفته .
Wonder کودکی با چهره ای خاص و قلبی زیبا
Chhichhore 2019 خاطرات یه اکیپ دانشگاهی که الان بززگ شدن فیلمشم هندیه ولی آبکی نیست اصلا
سه کله پوک هندی که هزار بار تلوزیون نشون داده اصلا نیازی به معرفی نیست
حس ششم خارجیه ترسناک و هیجان انگیز ولی اصلا به جن و اینا مربوط نیست
ذهن زیبا نمیگم درباره چی بود چون لو میره ولی یه پسر باهوشه که در طول زندگیش اتفاقاتی براش میفته
مستر نوبادی خیلی هیجان انگیز و بزن و بزن ارزش حداااقل یکبار دیدن رو قطعا داره من که اخر فیلم گفتم واااای عجب چیزی بوووود
میان ستاره ای بسیار زیبا و اشک درآر از دیدنش پشیمون نمیشی یه مرده ست که میره فضا تا دنیا رو نحات بده موسیقیش جهانی شده و من شنیدم که گارگردان وقتی میخواسته داستان فیلم رو به موسیقی ساز ( 🤦یادم نیس اسم شغلش ) بگه نیم ساعت وقت داده و اینجور بیان کرده پدری به دخترش میگه من دارم میرم ماموریت به یه جای خیلی دور و برمیگردم دخترش میگه کِی .