2777
2789
عنوان

بچه ها ذهنم خیلی درگیر شده دیشب تو جاده یه خانمی دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 24 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد سریال اویک فرشته بود افتادم اونجا که بهاره افشاری در نقش شیطان تو جاده خلوت اومد جلوماشین حسن جو ...

نه عزیزم من داستان نگفتم واقعا دیشب دیدم ذهنم درگیر شده همش میاد جلوی چشمم گفتم اینجا بگم شاید از ذهنم بیرون بره

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
روپوش بلند یعنی؟ سرچ کن ببین اون حوالی تیمارستان نداره؟ 

خیلی بلند نبود تا زانو بود مثلا ولی سرعتمون خیلی بالا بود ما تو جاده ای بودیم با سرعت بالا نزدسک کرج بودیم دقیقا نمیدونم کدوم جاده بود برم از مدرم بپرسم یه سرچ بکنم 

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
وای کاش حداقل ازش مپیرسیدین مشکلیش چیه ؟  شما که تنها نبودی خانوادتم بودن ( منظورم اینکه تو ما ...

سرعتمون خیلی بالا بود اصلا نمیشد یهو ترمز کنی تو اون جاده بعدش من فقط دیدم تا به بابا گفتم فاصلمون ازش زیاد شد

انسان نبوده.....

اگه انسان نبود چرا لنگ میزد

شاید اون سمت تصادف کرده بود

نه تصادفی نبود

اونجا تیمارستان نداره ولی قبرستون داره 🥴

یعنی روح بوده😂 اخه لنگ میزد راه میرفت