2777
2789

دیشب از مسافرت برمیگشتیم تو جاده بودیم به سمت تهران ساعت حدودا ۳ نصف شب بود

پدرم رانندگی میکرد مادرم و برادرم تو ماشین خواب بودن

من یه لحظه دیدم یه زن با روپوش سفید با شلوار مشکی روسری هم سرش نبود با حالت لنگ زدن راه میرفت به سمت جاده میومد اصلا تعجب کردم فکر کردم توهم زدم ما هم سرعتمون بالا بود به بابام گفتم دیدی گفت نه ندیدم حواسم نبود برگشتم دوباره ببینم میبینمش دیدم بله همینطوری داره به سمت جاده میاد با اینکه لنگ میزد ولی سرعتش بالا بود و به سمت جاده میرفت

اونجا اصلا خونه نبود بیابون بود همش میاد تو ذهنم 

پیش خودم میگم شاید از دیوونه خونه فرار کرده؟ شاید معتاد بوده؟ اصلا معتاد بوده تو بیایون به سمت جاده چیکار میکرد همش فکرم مشغول شده 

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....

جننن

کاربری سوممه.نی نی یار این دفعه بترکونی حلال نمیکنم (بدون هیچ دلیل)پیج ابجیمه ممنون میشم حمایتش کنید. پیج روبیکا مشاور ارشد سلامت ، لاغری و پوست و مو@style_____fit /rubika.ir/joing/CHHJGDBC0NZCWVHDBXZEYPRHKJXASQJX

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید اون سمت تصادف کرده بود

با پدرمادراتون مهربونتر باشین اونا هم اولین بارشونه که زندگی رو تجربه میکنن💗بیا پای قسمت نزاریم چه قدر خودت را عذاب میدهی،این چیزهایی که از آن شکایت میکنی،همان زندگی ست،هرگز برای هیچکس یا در هیچ زمان،بهتر از این نبوده آقا سلام!میشه به من اجازه بدی؛ بازم بیام…دیگه تموم میشه همه دلتنگیام!🕊️🤍

شاید تا بیابونا کسی بلایی سرش آورده ... یا تصادف کردن چپ کرده بوده ماشین باید زنگ میزدی پلیس 

فامیل ماهم چپ کرده بوده ماشین چند متر راه رفته بعد مرده 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

دزدیدنش در رفته

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

سه نصفه شب همیشه ترسناکع تو نی نی سایت

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
نکنه قربانی تجاوز بوده؟

نمیدونم به این فکرم نرسید

ببین مانتوش مثل مونتو اداری ها بود سفید تمام 

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....