2777
2789
عنوان

وقتی خیلی کوچیک بودم به شدت بابایی بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 32 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بچهههه  چه خوبه که میتونه حرفاش بگه چقدر اذیت شده تو این کشمکش ها

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
عزیزم بچهههه  چه خوبه که میتونه حرفاش بگه چقدر اذیت شده تو این کشمکش ها

اون شب ک بردنش خیلی اذیت شد شبا جیغ میزد تو خواب البته اینارو خودم نوشتم ولی بعد اینکه اومدم خونه مامانم بچم زبونش باز شد

پسرم همه دنیام 😘💋💕
نه تونستم جدا بشم نه اون زندانه راست راست میچرخه دختر میبره خونه ۲ساله علافم حتی اعتیادشم نتونستم ثا ...

عزیزممم چ شرایط سختی.خدا ب دادتون برسه...تواین مشکلات بیشترین ضربه متاسفانه برا تو وپسرته...کاش میتونستی جدابشی

عزیزممم چ شرایط سختی.خدا ب دادتون برسه...تواین مشکلات بیشترین ضربه متاسفانه برا تو وپسرته...کاش میتو ...

برام دعا کنید بتونم جدا شم پروندمون دیوان عالیه

پسرم همه دنیام 😘💋💕
چقدر دعواااا داشتن مادر وپدر    خدا به داد دلت برسه پسر چی کشیدی .الان پدرش کجاس

خونه دختر میبره حتی رفتم جهازمو جمع کنم لباس زنونه و نامه دبدم امسایه ها هم گفتن هرروز دختر میاره متاسفانه اعتیاد شدید هم داره اون دوهفته هم ک نوشتم رفت یه جایی کمپ رفت و بعدش شروع کرد ب مصرف شیشه خدا ب دادم رسید پلیس گرفتش من فهمیدم

پسرم همه دنیام 😘💋💕
خونه دختر میبره حتی رفتم جهازمو جمع کنم لباس زنونه و نامه دبدم امسایه ها هم گفتن هرروز دختر میاره مت ...

ولی کاشکی نمیذاشتی پسرت باباشو تو این وضع ببینه که پلیس شوهرتونوگرفته

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   
ولی کاشکی نمیذاشتی پسرت باباشو تو این وضع ببینه که پلیس شوهرتونوگرفته

از کلانتری بم زنگ زدن منم بیشتر برای اینکه کلاه سرم نذاره رفتم کسیو نداشتم تو اون شهر بچمو بذارم پیشش نمیرفتم هم تودشون ک ریختن تو خونه بالاخره میدید 

پسرم همه دنیام 😘💋💕
از کلانتری بم زنگ زدن منم بیشتر برای اینکه کلاه سرم نذاره رفتم کسیو نداشتم تو اون شهر بچمو بذارم پیش ...

چی بگم والله من دلم به حال پسرت شکست از خدا میخوام هیچ بچه ی رو نه از پدر ونه از مادر محروم کنه ...چقدر بچه مظلومه کاشکی شوهرت به خاطر بچه ش خودشو درست میکرد

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   
چی بگم والله من دلم به حال پسرت شکست از خدا میخوام هیچ بچه ی رو نه از پدر ونه از مادر محروم کنه ...چ ...

خودم هیچوقت خاطره اون شب از ذهنم پاک نمیشه من سربزیر درسخون حتی یه سیگار روزی دست کسی ندیده بودم الان مدیرساختمون زنگ میزنه مگه اینجا خانه فساده و ... بلاکش کردم هرچیزی ک گربوط ب اونه رو بلاک کردم حتی تحمل یه جرو بحث ساده هم ندارم دیگه این نوشته چنددقیقه زمان برد ولی دو سال کشمکش بود ک هنوز تمام نشده ۵سال زندگی مشترک بود کشمکشهامون سر بچه یکسال طول کشید همش میترسیدم ازم بگیرش حکم جلب ازش دارم بابت مهریه و نفقه بچه ولی میترسم اسمشو بیارم

پسرم همه دنیام 😘💋💕