2777
2789

گوشگیر اسفنجی میخوام که حداقل ۷۰ درصد صدای اطرافو کم کنه برا مطالعه، از اونایی که زرد کوچیک ان  کجاها میفروشن مثلا چجور جاهایی؟

دی.جی کالا کلأ هر چی وسیله بخوای ارزش گشتن نداره بزن از دی.جی کالا بیاد ، پیام های رضایت مردم هم هس ...

ارع اتفاقا اول از همونجا پیدا کردمش دیدم وقت ارسالش من بیرونم بعدشم که مدرسه میاد اینا خودم یه مغازه میخوام که بفروشه از این گوشگیر ها، کجا میتونه باشه مثلا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارع اتفاقا اول از همونجا پیدا کردمش دیدم وقت ارسالش من بیرونم بعدشم که مدرسه میاد اینا خودم یه مغازه ...

ناکثر خریدامو از دی جی کالا میگیرم ولی احتمال زیاد لوازم پزشکی و بهداشتی فروشیا و داروخونه های مجهز باید داشته باشند، این چیزا رو فکر نکنم جاهای دیگه مجوز فروش داشته باشند از لوازم بهداشتیا بپرس

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ...