من اهوازيم پنج ساله دلم ميخاد برم پابوس اقا نشده مشكل مالي هم نداشتيم ولي خب نشد بدجور مشتاقم برم وقتي تو تلوزيون حرم رو نشون ميدن بي اختيار اشكم مياد الان قرار بود بريم ساكامونم امادس الان دقيق ٢٠ روزه به هردري زديم بليط قطار گيرمون نمياد جوري اماده شديم كه مثلا شونه ميكنم موهامودوباره شونرو ميزارم توساك ولي بليط گيرمون نمياد همش به خودم ميگم من كه ازم بدي نيستم چرا اقا منو نميطلبه يعني مشكل از منه😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه یه خیریتی داره عزیزم من خرداد ماه بلیط قطارمون هم اوکی کردیم قرار بود من و پسرم و خواهرم و پدر و مادرم بریم دقیقا روز حرکت پسرم تو بیمارستان به علت بیماری بستری شد و داداشم محبور شد به جای من بره دلم شکست تو بیمارستان بالاسر پسرم ولادت امام رضا همش گنبد را نشون میداد و .... واقعا خرد شدم اما بعدش فهمیدم نرفتنم علت داشت و خدا رو شکر که نرفتم گاهی ما حکت بعضی چیزها را نمیفهمیمم یا دیر میفهمیم