2777
2789
عنوان

وای توروخدا کمک

111 بازدید | 7 پست

توروخدا بگید تو شرایطی که همه چی بهتون هجوم میاره و دلتون فقط مرگ یا فرار میخواد و هیچکسی رو ندارین چیکار میکنید؟

من همینجور اوضاعم داره بدتر میشه

افتضااااح

یعنی نگم دیگه داستان کسی که دوسش داشتم و رفت که گفتم

مشکلات خانوادگیم هر روز بدتر میشه

اوضاع خونمون فاجعس

یکی بهم میگفت خدا داره امتحانت میکنه

توروخدا یه چیزی بگید آروم شم دیگه نمیدونم با این همه داغ و مصیبت چیکار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی تلاش میکنم صبور باشم از خدا میخوام بهم قدرت تحمل بده

چه جوری تحمل میکنی؟ چجور صبر میکنی من واقعا نمیکشم احساس میکنم همه چی دست به دست داده تا من روانی شم دیگه نمیکشم خدایا😔💔

چه جوری تحمل میکنی؟

منم کم آوردم راستش.. اما خب ب جز تحمل کردن چیکار میشه کرد.. باید بری دنبال هدف‌هات و استعدادت. باید از هیچ کاره مفید نکردن بری به سمت کارای مفید انجام دادم.. حتی ی کار کوچیک و ساده برای شروع خوبه

پسر هستم..دوسدارم با حرفام به بقیه کمک بکنم حتی یک درصد.. اینطوری شاید حال خودمم خوب بشه :)
منم کم آوردم راستش.. اما خب ب جز تحمل کردن چیکار میشه کرد.. باید بری دنبال هدف‌هات و استعدادت. باید ...

من همه ی زندگیم شده فکر و خیال و استرس اصلا نمیتونم به خودم فکر کنم

من همه ی زندگیم شده فکر و خیال و استرس اصلا نمیتونم به خودم فکر کنم

به خدا میفهممت واقعا... اما تا کِی باید اینطوری موند؟ کسی میاد دسته مارو بگیره و به زور کارامونو بکنه و مسیره درستو برامون باز بکنه؟ نه... پس فقط خودتی و خودت.. البته خب خدا و خیلیا دیگ هم کنارتن 

پسر هستم..دوسدارم با حرفام به بقیه کمک بکنم حتی یک درصد.. اینطوری شاید حال خودمم خوب بشه :)