2777
2789
عنوان

حس بدی نسبت به قیافه و هیکلم دارم

80 بازدید | 17 پست

نمیدونم منطقی هست یا نه زیادی ایده آلگرام ک مقایسه میکنم خودمو با بقیه 

مثلا اینطوریم خیلی وقتا با دوربین عادی بدون فی.لتر  و افکت هم خوب بشم بازم حس میکنم من زشتم 😐

حتی بنده خدا دوست پسرم کلی نصحیتم میکنه نیستم ولی دست خودم نیست دلم میخاد این دیدگاه رو نداشته باشم  :(

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت هیچ وقت ب پارتنرت نگو ک زشتی هیچ وقت ب چشم اون زشت میاییاااا 

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤

چرا همه چیو به دوست پسر میگید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟منم مثل خودتم ولی اصلا جلو دوستم نشون نمیدم

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

هیچ وقت هیچ وقت ب پارتنرت نگو ک زشتی هیچ وقت ب چشم اون زشت میاییاااا 

دقیقا...................شاید اولش ناز آدمو بکشن ولی بعدش زده میشن

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

میدونه اشتباه کرده بودم موضوع نال یکی دو سال پیش بود گفته بودن 

خوب دیگه تکرار نکن براش

دقیقا...................شاید اولش ناز آدمو بکشن ولی بعدش زده میشن

چق قشنگ گفتم😌😂💙خب حقه ولی همیشه از خودت باید تعریف کنی ب چشم بقیه هم قشنگ بیاییی

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
چق قشنگ گفتم😌😂💙خب حقه ولی همیشه از خودت باید تعریف کنی ب چشم بقیه هم قشنگ بیاییی

حالا من تعریفم نمیکنم........................کلا لال میشم ولی نمیگم زشتم

حالا من تعریفم نمیکنم........................کلا لال میشم ولی نمیگم زشتم

ما قشنگیم فق اعتماد بنفسش رو نداشتیم