2777
2789

بچه هامم یاد بگیرن وکوچیکم کنن شوهرم همش مسخرم میکنه میگه خنگی ساده ای من که تو رو نمیخواستم بخدا دلم هزار تیکه هست نمیدونم چکار کنم این باعث شده حتی پسر بزرگمم باباباش همراهی میکنه شروع میکنن به تخریب من هر کار کوچبکی میکنم مسخرم میکنن ارایش میکنم میخنده میگه تو فرقی نمیکنی😔میرم باشگاه مسخرم میکنه میگه هنوزم چاقی یعنی فقط تخریبم میکنه اما ازاینکه بچه هامم به چشم کوچیک نگاهم میکنن خیلی دلم میشکنه بگین چکار کنم 

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوابشو بده بگو بدبخت اگر من زنت نمیشدم س  گ باهات ازدواج میکرد چقدر اعصابم خرد میشه از این خانومایی که در برابر زور گویی ساکت میشن😠

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

در تاریخ 1404/01/23 بی بی چکم واضح مثبت شد خدایا برای تو دلیم ممنونم🥹 ی صلوات برای سلامتی تو دلیم می‌فرستید🥹🩵                                                     آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

عزیزم اینجور پیش بره میشی ی خانم افسرده گوشه گیر،پس ب خودت رحم کن و این بار محکم جوابشو بده،ب پسرتم بتوپ و حق بی احترامی نداره 

مهم تر اینکه وقتی اینجور مسگن واکنشت چیه؟؟ناراحت میشی و سرد میشی و ساکت؟این بدترین واکنشه،بگو بخند با شوخی جواب بده بگو ع اره از بس خودم خوشگلم تغییر نمیکنم،یا بگو اشکال نداره میرم باشگا روحیم عوض ش و...اینا جواب نداد همون قسمت اول حرفام

مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین 

بعضی ها چون خودشون چیزی نیستن مجبورن بقیه رو هی تخریب کنن کوچیک کنن تا بلکه خودشون ب چشم‌ بیان

مشاورم همینو میگه 

میگه اون بزرگ شدن خودشو تو کوچیک کردن شما میبینه

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود