2777
2789
عنوان

شوهرم همیشه به چشم کوچیک نگاهم میکنه این باعث شده....

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 28 پست
عزیزم اینجور پیش بره میشی ی خانم افسرده گوشه گیر،پس ب خودت رحم کن و این بار محکم جوابشو بده،ب پسرتم ...

آره وقتی اینجوری میگه بغضم میگیره

کاش خوشبختی هم مثل مرگ حق بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی اجازه نده شوهرت جلو بچه هات تخریبت کنه چون بچه هات هم ازش یاد میگیرن تا کوچکترین تذکری بهشون بدی فوری جوابتو میدن وحسابی تخریبت میکنن ودیگه ازت حرف شنوی ندارن البته شوهرت هم خیلی احمقه که داره این کارو میکنه نمیدونه با این کاراش تربیت بچه هاش از دست میره ویه کم که بزرگتر بشن دیگه نه به اون گوش میدن نه به تو 

تا میتونی به بچه هات محبت کن اونا رو بکش طرف خودت بهشون بگو از رفتار پدرشون رنج میکشی و چشم امیدت ب ...

اره اینجوری هم میکمم پسرمم از طرفی قبول داره کار باباش بده اما باهاشهمراهی هم میکنه

آره وقتی اینجوری میگه بغضم میگیره

میدونی چرا؟چون ته ته دلت خودتم حرفاشونو باور داری،اعتماد ب نفست پایینه گلم،سکوت نکن کاری کن دیگه قطع بشه این روال،قوی باش لحنت حالت چهرت نذار عوض ش ،ی بار امتحان کن، بخدا مردا بسته ب واکنش ماست حرفاشون 

مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین 

میدونی چرا؟چون ته ته دلت خودتم حرفاشونو باور داری،اعتماد ب نفست پایینه گلم،سکوت نکن کاری کن دیگه قطع ...

اره انگار ازبس گفته فکر میکنم یک ادم بی دست وپام

اول اینکه اعتماد به نفس تو ببر بالا بعدشم وقتی که بچه‌ها توی این موضوع دخالت کردن خیلی محکم برمی‌گردی به بچه‌ها میگی حق نداری تو موضوعی که بین من و پدرتون هست دخالت کنید و حرف بزنید بعدشم بهشون بگو بلند شید برید توی اتاق اگه رفتن تو اتاق که رفتن اگه نرفتن به همسرت میگه که بیا تو اتاق باهات صحبت دارم هیچ وقت حرفاتونو مقابل بچه‌ها به همدیگه نگید حریم زن و شوهری برای خودتون نگه دارید بین پدر و مادر و بچه‌ها باید حریم باشه حالا فرض بر این می‌گیریم که پسرتون نرفت توی اتاق شوهرتونم نیومد بعدش که شوهرتون رفت سر کار اون موقع می‌شینید بعد پسرتونو تنبیه می‌کنید تا اون باشه دفعه دیگه به حرف شما توجه کنه انقدر این کار باهاش انجام می‌دید که پسرتون بفهمه که وقتی پدرش نیست با شما طرفه اون موقع به حرف شما میاد و در حقیقت برخوردشو درست می‌کنه حالا می‌مونه جواب همسرتون می‌بریدش توی اتاق کاملاً محترمانه باهاش صحبت می‌کنی هرچه می‌آید دلت تنگت بهش میگی اگر برخوردشو درست نکرد از راه‌های دیگه باهاش وارد شو اصلاً جوابشو نده محلش نده تا اینکه به خودش بیاد بفهمه که داره چیکار می‌کنه این نکته را هم بهش بگو بگو منم بلدم جلوی بچه‌ها بهت بی‌احترامی کنم اما این کارو نمی‌کنم چون می‌خوام حرمتت نشکنه تا هم حرمت و احترام منو جلوی بچه‌ها حفظ کن و نگهدار خیلی عذر می‌خوام که اینو دارم بهتون میگم ولی به نظرم شما خیلی خودتون رو ضعیف کردید و ضعیف نشون دادید که تا اینجا پیش اومده 

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!

نمی‌دونم این روش جواب میده یا نه.

ولی میتونی برا تربیت پسرتون مثلا شماهم بابت کارهایی که بلد نیست مسخرش کنید.

و اگر ناراحت شد. بگی بد بود؟ ناراحت شدی؟

منم ناراحت میشم که مسخرم کنی.

یا اگر همسرتون گفتن شما رو نمی‌خوان.میتونی بگی من مشکل ندارم.نخواه.

ولی خب اصلا ترک منزل نکن.

اگر واقعا نمی‌خواد باید اون اقدام کنه.

فکر میکنم یکبار برا همیشه باید ترسو گذاشت کنار.

یا رفتارشون درست میشه.و تا آخر یه زندگیه درستی داریم.

یا اینکه قراره خدا بهمون یه زندگی درست دیگه هدیه بده.

https://abzarek.ir/service-p/msg/2274641(برام مهم نیست که دیگران در مورد من،راهی که رفتم و راهی که خواهم رفت،چه فکری میکنن.دیگران اگر فکر کردن و راه و روش زندگی متوجه می‌شدن ،یه فکری به حال زندگیه قشنگشون میکردن:)))✨ذات بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است.تـربــیت، نــا اهــل را چون گـــردکان بــر گـنبد است✨

۱۸

دیگه بزرگه باهاش حرف بزن بگو که کار پدرش اشتباهه و اون نباید اشتباه باباشو تکرار بکنه مخصوصا مادرش و دختری که قراره در اینده باهاش زندگی کنه

هر روز باهاش یکم دوستانه حرف بزن ولی نصیحتش نکن

اول اینکه اعتماد به نفس تو ببر بالا بعدشم وقتی که بچه‌ها توی این موضوع دخالت کردن خیلی محکم برمی‌گرد ...

ممنون ازتون از توضیحاتون عزیزم حتما این کارو میکنم

ممنون ازتون از توضیحاتون عزیزم حتما این کارو میکنم

خواهش میکنم عزیزم خودتو دست کم نگیر حتما موفق میشی

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!