2777
2789
عنوان

کلاس رانندگی امروزم ...💔

374 بازدید | 29 پست

خیلی ناراحتم🥺 امروز جلسه یازدهمم بود نزدیک ۱۰ بار پارک دوبل زدم با راهنمایی استادم ولی دو تا شو میزون در نیووردم 🥺 دو بارم ماشینو خاموش کردم ... استادم خیلی دعوام کرد ... گفت توجه نمیکنی چرا نمی گیری🥺💔 گفت داشتم کسی رو که همسن تو بوده تو جلسه چهارم همه چیزو یاد گرفته ... حقیقتا دلم شکست 💔 انگار بهم میگفت غیر مستقیم که گیجی 🥲💔💔 گفت خدا کنه درساتو اینطوری نخونی ... درسته من سوتی دادم ولی تا حالا یه بار تشویقم نکرد هیچ امروز قشنگ تخریبم کرد🥺💔

من گیج نیستم بخدا نمره های مدرسه ام همش ۱۹ ، ۲۰ ... فقط گاهی اوقات نمیتونم درست تصمیم بگیرم چیکار کنم مثل تو دوربرگردونا خیلی هول میشم وقتی ترافیک میشه هم همین طور ...

نمیدونم اینا طبیعیه یا واقعا مشکل از منه؟ البته چند روزیه تمرکز ندارم اصلا🥲💔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبیعیه نگران نباش فقط تمرین کن دستت راه بیفته

واقعا؟؟ اخه دیگه پدرمم بهم اعتماد نداره که بذاره با ماشین تمرین کنم به لطف رفتار امروز استادم ... بعد من جلسه ۱۱ بودم واقعا طبیعیه اینا تو جلسات اخر؟؟

طبیعیه تمرکزتو ببر بالا ،رانندگی کلا تجربه اس یادمیگیری کم کم،منم هنوز ی جاهایی نیم کلاجم ضعیفه

شما گواهینامتونو گرفتین؟؟ اخه جلسه ۱۱ بود و من دو سه بار سوتی دادم🥺💔 طبیعیه واقعا تو جلسات آخر؟

۱۱ جلسه حداکثر ۲ ساعت هر جلسه 

یعنی کلاااا ۲۲ ساعت اصلا تو بگو ۳۰ ساعت

کی با ۳۰ ساعت رانندگی یاد گرفته؟؟  

اصلا همون درس مدرسه را ۳۰ ساعت تو سال بخونی ۱۰ هم‌ نمیشی :/ 

رانندگی به تجربه هست اینقدر بشیت و رانندگی کن تا یاد بگیری

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
خودت جدا تمرین کن  نگران نباش همه از اول بلد نبودن  مربیتم ایتطوری میگه که مثلا زود تر ی ...

دیگه بابام ماشینشو دستم نمیده🥺💔 آخه من جلسه یازدهمم بود واقعه نمیدونم چرا اینطوری میکنم😭💔 ...

بخدا من خودمو باختم به زور جلوی بغضمو گرفتم اصلا هر چی هم که بلد بودم پرید اون لحظه فقط میخواستم فرار کنم از ماشین 🥺💔 چه زود یادگرفتنی با تخریب کردن؟

طبیعیه..منم که گواهی دارم همینطورم.چون تمرین نکردم

اخه من بابام همیشه خونه نیست منم کلاسهام دورن رفتم گواهینامه بگیرم خیر سرم کارامو خودم انجان بدم اسیر نشه پدرم ... الان وقتی میبینم استادم میگه هیچی بلد نیستی واقعا احساس پوچی میکنم💔 انگار فقط ۴ تومن رو انداختم سطل اشغال ..‌ جلو خانواده ام هم ضایع شدم🥺

اخه من بابام همیشه خونه نیست منم کلاسهام دورن رفتم گواهینامه بگیرم خیر سرم کارامو خودم انجان بدم اسی ...

بعضی هاشون همینجورین،تیکه میندازن. دوست من جلسات آخرش بود، تازه فهمید هیچی بهش درست یاد نداده، همشم خودش ترمز میکرده. رو مانع نگفته چیکارکنه.یه جلسه با داداشش رفت،تازه فهمید کلاه سرش رفته.ناراحت بود ،گفت مربیه منو احمق فرض کرده.

۱۱ جلسه حداکثر ۲ ساعت هر جلسه  یعنی کلاااا ۲۲ ساعت اصلا تو بگو ۳۰ ساعت کی با ۳۰ ساعت رانندگی ...

بخدا یه ربع استادم دیر میاد یه ربع هم زودتر پیاده میکنه وسطش می ایسته با همکاراش خرف میزنه چایی میخوره ماشینشو پاک میکنه ... منم هیچی نمیتونم بگم چون دیگه بهترین استاد همین بود🥲 روزی شاید ۴۵ دقیقه نهایت ۱ ساعت باهام کار میکرد ... من جمعا شاید ۱۱ ساعتم آموزش ندیدم 🥲 ولی خب نمیدونمدچرا اینطوری میکنه همش میگه شاگردام تو جلسه ۳ و ۴ همه چیزو یادگرفتن و خراب نمیکردنو ... من تا جلسه ۵ همه چیزو گرفتم منتها هنوز مشکل دارم قاطی میکنم یادم میره راهنما بزنم موقع دور زدن هول میشم یادم میره آینه ها رو چک کنم گاهی اوقات مثلا زدم دنده عقب یادم میره دنده رو عوض کنم بدم ۱ ... واقعا از خودم نامیدم😭💔