2777
2789
عنوان

اختلاف سنی با همسر

225 بازدید | 25 پست

سلام دوستان کسی با همسرش اختلاف سنی داره؟؟ اگه داره اطرافیان چجور بهش نگا میکنن؟؟

موهای سفید و چروک پوست همسرشون اذیتش نمیکنه؟؟

من با همسرم ۱۵ سال اختلاف سنی دارم خیلی زیاده؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

توی جوونی شاید خیلی به چشم نیاد ولی سن آقا که از ۴۰ رد بشه بله تفاوت ها فاحش میشه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

مهم نظر خودته عزیزم و تفاهم .بستگی داره من کسی دیدم با ۱۵سال اختلاف بهترین زندگی کسی دیدم اصلا تفاهم ندارن .به خود افراد مونده 

مامانی سابق عضو سال ۹۴که رمز عبور خودم فراموش کردم ودر بازیابی هم  نی نی سایت هم بهم نداد 

من با اختلاف سنی زیاد موافق نیستم و با همسرم کمتر از یکسال اختلاف سنی دارم.

ولی شما انتخابت این بوده و اگه از زندگیت راضی هستی اصلا نگران حرفا و نگاه‌های بقیه نباش . زندگیتو بخاطر کسانی که کوچکترین تاثیری توی زندگیت ندارن تلخ نکن

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

منم دارم ۱۴

خب مشخصه

ولی چون مردخوبیه واقعا اصلا به این بعدش کار ندارم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

این دو تا بازیگرن، مرده ده سال از خانومش بزرگ تره، ولی ببین قشنگ به خودش رسیده سر وضع مرتب، موهاش جوگندمی، شوهرت رو ببر بوتاکس کنه موهاشو مرتب کنه اینجوری اوکی تره 

چیزی‌ست از جنس درد، وقتی که زخمی می‌شوی، از جنس شورمندی، وقتی که عشق را تجربه می‌کنی، از شعف، وقتی به دستش می‌آوری و از اندوه، وقتی دستانت نایی برای مشت شدنی مقابل ستم، در خود نمی‌یابند.                                               من از تمام دنیا شبی بریدم تو را که دیدم... میان چشم مستت چه ها ندیدم تو را که دیدم... غمِ تو را همان شب، که دل سپردم به جان خریدم قسم... به جانِ تو من، به جان رسیدم، تو را که دیدم!  

نظر دیگران قبل از انتخاب و رسمی شدن باید بپرسین و خودتون به جمع بندی و نتیجه گیری برسید و بعد از انتخاب و رسمی شدن دیگه اگه همه دنیا بخوان نظر بدن نه بزارید نه اهمیت بدین 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰

چرا الان به فکر اختلاف سنی افتادی ؟ اگه دوسش داری فک نکن به اینجور چیزا ، مامان بابای من هم ۱۸ سال باهم اختلاف سنی دارن ولی جونشونو  برا هم میدن، با این ک مامانم جوونه و خوشگل و بابام پیره ، مامانم همیشه میگی اول تو‌دنیا شوهرم بعد بچه هام