2777
2789

من عقدم تقریبا دوماه بود که نامزدم میومد خونه ما میموند به خواست پدرم چون خانوادش نبودن

الان چند روزی میشه خانوادش برگشتن و نمیاد خونه ما بعد مثلا خیلی عکس یهویی میفرسته از خودش مثلا دارم میرم فلان جا یا مثلا دارم میخوابم و این چیزا

درحالی که من اصلا از خودم عکس نمیفرستم یعنی دوست ندارم به خصوص از نوع یهویی 😂🤦🏻‍♀️

به نظرتون توقع داره منم بفرستم ؟

یا اصلا مهم نیست یا چی؟

میدونم سوالم مسخرس 😂💔

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بفرست براش

وقتی هم از خودش عکس میفرسته بگو دلم تنگ شده و ازش تعریف کن😁

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
اگه گفت بفرست

نه نگفته ..پس یعنی اونطوری نیست که منظورش این باشه منم بفرستم

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
نه نگفته ..پس یعنی اونطوری نیست که منظورش این باشه منم بفرستم

نه . مردا حرفاشون رو مستقیم میزنن

مثل ما خانوما نیستن

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."
خب اگر ازت عکس بخواد بهت می گه دیگه .

دیرین بعضی موقع ها ادم یه کاری میکنه طرف مقابلش یاد بگیره از این جهت میگم

بفرست براش وقتی هم از خودش عکس میفرسته بگو دلم تنگ شده و ازش تعریف کن😁

اخه از عکس یهویی خوشم نمیاد😅یه عالمه فکر میکنم که روش که نکنه بد بیوفتم😅🤦🏻‍♀️

راستش زیاد اهل تعریف نیستم ولی مثلا قلب و اینا میفرستم😅

نه . مردا حرفاشون رو مستقیم میزنن مثل ما خانوما نیستن

اها خوبه پس

😉

😘

اخه از عکس یهویی خوشم نمیاد😅یه عالمه فکر میکنم که روش که نکنه بد بیوفتم😅🤦🏻‍♀️ راستش زیاد اهل تع ...

گناه داره طفلی

مردا مثل بچه میمونن

محبت کلامی یاد بگیر

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
گناه داره طفلی مردا مثل بچه میمونن محبت کلامی یاد بگیر

چشم خیلی سعی دارم یاد بگیرم کم کم شروع کردم

چشم خیلی سعی دارم یاد بگیرم کم کم شروع کردم

آفرین

❤️