2777
2789
عنوان

بنظرتون کیفم خوبه خریدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 679 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://s6.uupload.ir/files/img_20230918_154607_960_avu.jpg

من حقیقتاً تهیه لباس و لوازم و ... با پوست حیوانات مخالف هستم مگر اینکه مصنوعی باشه و اینطور که به نظر میرسه کیف شما می نیست..

در هرصورت مبارکتون باشه.

حقیقتا نه خرید این وسایل شریک شدن توی ظلمیه که درحق حیوانات میشه

فکر کنم از پوست حیواناتی که مردن استفاده میکنن

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
فکر کنم از پوست حیواناتی که مردن استفاده میکنن

نه عزیزم زنده هستن متاسفانه

منم عاشق پالتو خزم ولی خب وقتی کلیپاشونو میبینم چجوری اذیتشون میکنن برای تهیه این وسایل مطلقا نمیخرم

مبارکتون باشه عزیزم ولی دیگه نخرید لطفا🌹

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

چرا زنده زنده؟

چون اون جانور زندست یا میکشنش یا به جونش میفتن و به بدنش اسیب میزنن برای خز و پشمش

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

نه عزیزم زنده هستن متاسفانه منم عاشق پالتو خزم ولی خب وقتی کلیپاشونو میبینم چجوری اذیتشون میکنن برا ...

مطمئنی عزیزم!؟ بعید بدونم حیونو پوستشو بکنن مگه میشه! من خودم حامیه حیواناتم از این موضوع مطمئنم از پوست حیوان زمانی که میمره استفاده میکنن و بخاطر این موضوع که بخوان لباس درست کنن نمیکشن!

شما تا حالا از فرش دستبافت یا گلیم هم استفاده کردی و همین نخ های لباس ها همه از حیوانات تهیه میشن

وقتی افراد زیاد به دروغ قول بدن دیگه کلمه ها ارزششو از دست میدهند. همه دشمنتند همه دوستتند اگه اینجوری فکر کنی هیچ اتفاقی نمیتونه غافلگیرت کنه....
خوشگله پالتوت چند خریدی کیفشو ندوس

مرسی عزیزم ۳ تومن پالتوم شد