2777
2789
عنوان

خواستگار اروپایی😐

438 بازدید | 33 پست

من یه خواستگار دارم که ایشون یه نسبت خیلی دوری باهامون دارن طوری که من نه تاحالا اسمی ازش شنیدم و نه دیدمش(عکسشو دیدم). این اقا اصالتا ایرانی هست ینی پدر و مادرش ایرانین ولی از بچگی تو انگلیس بزرگ شده الان ۲۸ سالشه حالا یکی اومده معرفی کرده اینا زنگ زدن خونمون که بپرسن بیان یا نه

از شرایطشم اینکه همون انگلیس خونه اینا داره و گفته اگه ازدواجی صورت بگیره برای زندگی میبره انگلیس گفته خرج دانشگاه اینارم میدم 

ولی چیزی که هست اینکه خب این اصلا با فرهنگ های ایرانی اینا اشنا نیست ینی اختلاف فرهنگی خیلی زیاده منم والا تاحالا اونجا زندگی نکردم نمیدونم چجورین

چیز دیگه ای هم که هست اینکه برام سواله چرا این اقا همون ور ازدواج نکرده و حالا بعد ۲۸ سال اومده ایران زن بگیره؟ ینی قصدش چیه😐 میترسم یکم.. نظرتون چیه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک کم عجیب هست که قصد ازدواج با خانمی از ایران را به مدل سنتی دارند. چون معمولا افرادی که اصالتا ایرانی هستندو  از بچگی خارج زندگی می کنند یا اونجا به دنیا میان، ازدواج این مدلی را نمی پسندند. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

من بودم قبول نمیکردم وقتی شمارو ندیده اصلا چرا باید بیاد خواستگاری 

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم