2777
2789
عنوان

خسته شدم از درد کمکم کنید باردارای عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 36 پست
اره میدونم من میخام سعیم رو بکنم برا طبیعی اگه نشد برم سزارین حداقل این چند روز وقت رو ک بهم دادن تل ...

عزیزم من سزارین کردمو فرداش بچم بستری شد و با بخیه مواظبش بودم اگه وزنت زیاد بالا نیست سزارین راحتتره اونقدرا هم درد نداره بعضی طبیعیا از سزارینم بدتر

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من برای زایمان با تاریخ پریودی 42 هفته و با NTچهل هفته زایمان کردم منم هر کاری کردم دردام شرو ...

سلام ممنونم از راهنماییت اره بارداری اولمه مبگه لگنم خیلی خوبه و بچم زیاد بزرگ نیست تقریبا ۳کیلو و ۳۰۰ وزنشه و خودشو مچاله کرده تو شکمم سرش نرفته تو لگن ماما خصوصیم میگه باید دردام شروع شه یا اگه نشد برم بهم آمپول فشار بزنن سرش میره تو لگن موقع درد و بعدشم زایمان میکنم دیگه فردا پس فردا اوکی میشه 

چرا شرایط سز نداری اگر میخوای دولتی باشی دکتر شرایطتتو ببینه خودش برات سز مینویسه تو دولتی انجام ...

شرایطم جوریه ک مادرم نمیتونه زیاد پیشم باشه مراقبم باشه و نهایت یه هفته است شهرمون از هم دور اگه خودمم برم شهرستان دکترم دور میشه ازم و سختی های خودش داره

از خانوادم دورم بعد الانم ک وقت مدرسه هاست اصلا مامانم شرایط موندن پیشم رو نداره نهایتا ۱ هفته بتونه ...

نه بابا کی همچین حرفی زده من دوبار سز شدم. روز اول که راه افتادم از روز دومم خودم همه کار می‌کردم چون هرچی زودتر راه بری دردت کمتر میشه

دیگه کاربری ندارم اگه تعلیق بشم دوباره
شرایطم جوریه ک مادرم نمیتونه زیاد پیشم باشه مراقبم باشه و نهایت یه هفته است شهرمون از هم دور اگه خود ...

من اصلا مادرم نمیدونم انگار یه روز پیشم بود تا ۶ روز هم خواهرشوهر.  والسلام

دیگه کاربری ندارم اگه تعلیق بشم دوباره