2777
2789
عنوان

خسته شدم از درد کمکم کنید باردارای عزیز

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 36 پست
اره میدونم من میخام سعیم رو بکنم برا طبیعی اگه نشد برم سزارین حداقل این چند روز وقت رو ک بهم دادن تل ...

عزززیززم فک کنم چون دوس داری حتمن طبیعی باشی بدنت لج کرده مث وقتایی ک هرچی رو بخای برعکسش میشه😁

عزززیززم فک کنم چون دوس داری حتمن طبیعی باشی بدنت لج کرده مث وقتایی ک هرچی رو بخای برعکسش میشه😁

اره  والا تو این زمونه ک همه میرن برای سزارین من طبیعی میخام و خیلی از دکترا تحسینم میکنن آخرشم خدا بخیر کنه ، آخه بدبختی شکمم یه دونه ترک هم نخورده دلم نمیاد ببرم شکمم بدم دست دکترا ببرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گل مغربی و دوش و پله نکردی و پروانه و پیاده روی ماساژ سینه رابطه همه رو انجام میدم  دکتر میگه ...

پس زایمانت اگه طبیعی بشه سخت میشه بنظرم بعدش پشیمون میشی

من مورد زیاد دیدم بعد از زایمان طبیعی انقد بخیه خورده بودن که تا یک ماه چهل روز نمیتونستن نه بشینن نه دراز بکشن پس فکر نکن همه ی زایمان های طبیعی عالین بعدش

شما اگه دردت نگیره دکتر بستریت میکنه با امپول فشار و معاینه های زیاد و دستکاری و بخیه های فراوان اخر میزائونتت ولی به این نمیگن طبیعی! 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
اگه راه حلی هست ک دردام شروع بشه راهنماییم کنید براتون دعا میکنم ، بخدا خیلی عذاب میکشم از درد های ک ...

چرا شرایط سز نداری

اگر میخوای دولتی باشی دکتر شرایطتتو ببینه خودش برات سز مینویسه تو دولتی انجام بدی

پرینه و واژن رو با روغن چرب کن 

تا دو انگشت دستت ببر داخل چرب کن 

حمام اب گرم بگیر

پله

رابطه

پیاده روی

داشته باش

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

شما پیاده روی و همون کادایی که گفتی رو انجام بده ،ان شاءالله دردات شروع میشه ،نشد هم با تزریق دردات رو شروع میکنن،فقط حواست به تکون های بچه ات باشه که کم نشه خیلی،ان شاءالله راحت زایمان کنی...

ممکنه تاریخ زایمانت زیاد درست نباشه برای همین اگه مشکلی نباشه تا ۴۲ هفته نگه میدارن...

جاری منم درداش شروع نمیشد تا ۴۱ هفته ،دهانه رحمشم باز نشده بود بچه ی دومشم بود  بستریش کردن خیلی زود باز شد و زایمان راحتی داشت

عزیزم من برای زایمان با تاریخ پریودی 42 هفته و با NTچهل هفته زایمان کردم

منم هر کاری کردم دردام شروع نشدفقط رفتم بستری شدم با آمپول فشار یه زایمان راحت داشتم فقط استرس نداشته باش

بارداری اولت هست؟

نمیدونم چیکار کنم خیلی نگرانم 😞

نگران نباش ،هر چی صلاحه همون میشه...در هر حال روی چیزی زیاد تاکید نکن ،ممکنه یه وقت شرایط سزارین پیش اومد پس خودتو سرزنش نکن و امادگی شو داشته باش...گرچه طبیعی خیلی خوبه..توکلت به خدا 

زعفران دم کن بخور تند تند بخور 

نه خطرناکه خونریزی رو زیاد میکنه و ممکنه زایمان سریع اتفاق بیعته و پارگی و عوارض زیادی برای مادر و جنین بده...این روش ها خیلی عوارض دارن