2777
2789
عنوان

پنج سال پیش بایکی دوست بودم

310 بازدید | 12 پست

بچها پنج سال پیش بایکی دوست بودم18 سالم بود خیلی اشتباه کردم تقریبا هم محله هستیم کل فامیل میدونن خیلی میترسم یروز خونوادمم بفهمن هنوز تاوان اون رابطه رودارم پس میدم وتوفکرم چون یکی دوتاعکس دونفره توکافی شاپ ازم داشت میترسم هنوز داشته باشه نشون کسی بده خبری ندارم ازش دیگه بگیدچ کنم ازفکردربیام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصکلی؟ داشتی ک داشتی توام انسانی حق داشتی با یکی دونفر جنس مخالف دوست شی مگ جرم کردی؟ بعدشم دیگ دور و زمونه عوض شده بره نشون بده مگ مهمه؟ بگو خاستگارم بوده یکی دوبار رفتیم بیرون باهم آشنا شیم دیدیم بدرد هم نمیخوریم تموم شد و رفت

اصکلی؟ داشتی ک داشتی توام انسانی حق داشتی با یکی دونفر جنس مخالف دوست شی مگ جرم کردی؟ بعدشم دیگ دور ...

چی بگم خواهر بااینکه سالهاگذشته بازم غصه میخورم رابطمونم درحد چهاربارقراربوده فقط رابطه ج ن سی چیزی نداشتیم 

چی بگم خواهر بااینکه سالهاگذشته بازم غصه میخورم رابطمونم درحد چهاربارقراربوده فقط رابطه ج ن سی چیزی ...

الان دیگ عهد دقیانوس نیست ک همه رابطه با جنس مخالف‌و تجربه کردن همههههه... 

الان دیگ عهد دقیانوس نیست ک همه رابطه با جنس مخالف‌و تجربه کردن همههههه... 

کاش همه طرزفکرشون مث شمابود آبجی ولی بعضیانمیفهمن که همه انسانهاخطاکردن توگذشته

کاش همه طرزفکرشون مث شمابود آبجی ولی بعضیانمیفهمن که همه انسانهاخطاکردن توگذشته

طرز فکر خودتم مشکل داری.... چرا فک میکنی خطا کردی؟ چرا خود تخریبی داری؟ تو حق داشتی دوس بشی با جنس مخالف ربات ک نیستی بعدشم پسرا با هزار نفرن شماها با یه نفر یه جلسه میرید بیرون حس گناه میکنید بابا بخدا طبیعت هر انسانه کار بدی نیست 

قبلا که تورابطه بودیم باعکس تهدیدم میکردفقط بخاطرعکس میترسم

چرا ضعف نشون دادی؟ محکم واستا بگو به هرکی میخوای نشون بده ب همه میگم منو خواستی من بودم ک ردت کردم از رو عقده مثلا میخوای آبروی منو ببری