2777
2789
عنوان

کسی ک باهاش تو رابطه بودم..😭🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 8182 بازدید | 205 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن ب من بگو چطوری میشه با کسی ک ندیدیش و مجازیه از اینکارا کنی ک بعدش فیک از آب دربیاد،اصلا چرا ب این فک نکردی شاید آشنا باشه 

اه اه مغزم از دست بی فکری بعضی از دخترا سوت میکشه

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

ازش شکایت کن

دیگه این کارو نکن گرلم🥺

ی‍‌ه #وق‍ت‍‌ای‍‌ی ای‍‌ن‍‌ق‍‌در #خ‍‌واب‍‌م م‍‌ی‍‌اد #ک‍‌ه از ل‍‌ح‍‌اظ‍‌ #روح‍‌ی‍‌ اح‍‌ت‍‌ی‍‌اج #پ‍‌ی‍‌دا م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌م ، #ع‍‌زرائی‍‌ل ب‍‌رام #ل‍‌ال‍‌ای‍‌ی ب‍‌خ‍‌ون‍‌ه:)

بلاکش کن و تمام

نمیخواد بگی پاکش کنە

یا اگرم تهدید کرد بگو جراتشوداری بفرما من ازتوبلدترم و فیلمشودارم

کشش ندە باهاش هم کلام نشو بیشتر

شماهم برات بشە تجربە این کارا عواقبش بهتر ازاین نمیشە

ولاته که م پـــرم له تو...له جوانی تو...له عیشقی تو... ولاته که م ئاوەیان و ئه ویندار بمینی "ولاتی کورده واری"

واقعا توی تصورم نمیگنجه ادم اینقد به مرد اعتماد کنه. چقد ساده ای؟. بخاطر س ک. اینقد خودتو بی ارزش نکن. خیلییی با ارزشی تو.. دلم سوخت برات.. فیلم خواهرشو پاک نکن. چون فیلمو پاک نمیکنه چند وقت دیگه دوباره سروکلش پیدا میشه درخواست نا معلوم داره