2777
2789
عنوان

کسی ک باهاش تو رابطه بودم..😭🥺

8182 بازدید | 205 پست

خیلی پشیمونم خیییییلی 

با کسی ک رابطه داشتم تصویری...انجام دادم و اون ادم فیک از اب دراومد و عکسای فیک میداد و میگف این خودمم 

الان دیشب یکی از عکسای+۱۸رو فرستاده و ایموجی😊گذاشته 

البته عکسه با س*وتین بود ل*خت کامل نبودم تو عکسا 

بدون صورت بودن عکسا ولی سیوم ک کرده بودع اسمم مشخصه 😭🥺

چکار کنم

اینم بگم از خاهرش فیلم رقص دادم و  دیشب گفته فیلمای خاهرمو پاک کن تا پاک کنم گفتم اول تو پاک کن گف بزا واسع صبح😭

چکار کنممممم ترو جون بچهاتون گزارش نزنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااا خب وقتی صورتت مشخص نیس چرا میترسی

بگوپخش کن ،وفتی میترسی هر جور بخواد ازت باج میگیره

مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین 

اون موقع که داشتی حال و حول میکردی باید به عواقبش هم فکر میکردی

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ

الان ماچی بگیم؟؟؟

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

آخی یه بکاپ بگیر بعد پاک کن 😊میگم چطوریه فیلم خپاهرشو داری بعد خودش فیکه ؟ دله لاس میزنین همینه ده

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️