خانوما امروز داشتم از باشگاه میومدم خونه یه پسره بی شخصیت با ماشین دنبالم راه افتاد هی حرف میزد باهم اشنا شیم فلان من اصابم خورد شد فحش دادم من متاهلم حس بد میگیرم نسبت ب این چیزا اینم حرصی شد از کنار اب با سرعت رد شد اب پاشید رو من انقد اصابم خورده حس بدی گرفتم اصلا دوس ندارم دیگ برم باشگا ب شوهرمم بگم داغ میکنه ،یکم حس خوب بدید لطفا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
[QUOTE=310655717]اگ دارن بهت گیر میدن، ینی داری تو زندگیت پیشرفت میکنی🙂✨💯 ادامه 🥲😑
😂😂😂😂😂😂
ببین چرا قیمه هارو میرزی تو ماستا 😂 این گیر ربطی به اون گیری که تو میگی ندارهههه😂😂
..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌
چیز بدی نگفته که دنبال ساقی میگردی؟؟ازبس لخت شدن تو جامعه عادی جلوه داده شده که اگه یکی درمورد پوشش بپرسه از نظر شما عادی نیست.خیلی از مردا هیزن.البته بنده خدا اسی لباسش عادی بوده
کی میخواید یاد بگیرید که آدم مریض کاری به پوششت نداره رو سوسک ماده هم نظر داره؟
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!