2777
2789
عنوان

یه ادم بی شخصیت😒

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا آدم مریض مزاحم همه میشه

ولی بعضی پوششا قطعا توجه یه زن رو هم جلب میکنه چه برسه جنس مخالف

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

قطعا آدم مریض مزاحم همه میشه ولی بعضی پوششا قطعا توجه یه زن رو هم جلب میکنه چه برسه جنس مخالف

این طرز فکریه ک یه عده درست کردن ک اگ طرف لباس فلان پوشیده بود بهش گیر بدیم

وگرنه زنای اورپایی بعد این همه سال عقل ندارن اگ همینطور مزاحم اونا میشدن چرا پس دوباره باز میان بیرون

با این همه پیشرفت نمیفهمیدن مشکلشون کجاست ک مشکلی هم وجود نداره چون آدمای لاشی کمن

اگ آقا هستی سوالی داشتی بپرس ولی لطفا درخواست دوستی نده...
این طرز فکریه ک یه عده درست کردن ک اگ طرف لباس فلان پوشیده بود بهش گیر بدیم وگرنه زنای اورپایی بعد ...

شما مگه اونجا زندگی میکنی؟

برو یوتیوب کلیپاشونو ببین که توی خیابون چقد مزاحمشون شدن

با این حال که جایی برای ... دارن و قانونی هم هست ولی باز مزاحم میشن، آدم مریض همینه

🇮🇷❤️ یکی از اصول اسلام عدالته، اگه مثلا ۴ همسری رو قبول نداشته باشی از دین خارج نشدی (ادامه آيه مد نظر گفته شده، نمی‌تونید عدالت برقرار کنید و به یه همسر اکتفا کنید وگرنه جز کافران هستید)👈 روشنفکرنماها معتقدن امر به معروف یعنی فضولی! ولی خودشون صبح تا شب در حال تلاشن که دیگران رو به کاری که از نظر اونها درسته هدایت کنن و در پی آزاد کردن نادانها هستن (انسانیت و خودخواهی یه جا جمع نمیشن!)👈 خدایا هزاااااااران بار شکرت 

ولی من چهرم همه تعریف میکنن یکم بیبی فیسم باچادرو دوتا بچه هم میرم بیرون بازم تیکه میندازن &nbs ...

والا نه شما منو می‌شناسی نه من شما رو که بخوام دروغ بگم یا اغراق کنم .منم چادری ام خدایی چهرم کمتر از سنم میخوره ،البته ربطی به چهره هم نداره که متلک بندازن ولی خب خداروشکر تا حالا همچین چیزی ندیدم.تو شهر ما در کل به خانم های چادری احترام میذارن .البته بستگی به فرهنگ خانوادگی هم داره که بچشون‌ درست تربیت بشه که دنبال کسی نیفته 

😂😂😂😂😂😂 ببین چرا قیمه هارو میرزی تو ماستا 😂 این گیر ربطی به اون گیری که تو میگی ندارهههه😂 ...

🤣🤣🤣منم این پیامو با 🥲😑 ریپلای کردم این جمله سنگین از من نبود😁😁

شما مگه اونجا زندگی میکنی؟ برو یوتیوب کلیپاشونو ببین که توی خیابون چقد مزاحمشون شدن با این حال که ...

پس چرا پوششونو درست نمیکنن؟

یعنی متوجه نمیشن مشکل از کجاست‌؟

با این همه پیشرفت انقد عقل ندارن؟

شما چیزی ک تو فضای مجازی میبینی چیز تحزیف شده است و یه عده ممگنه اونا رو درست کرده باشن ....

چیزی ک مهه این ک فامیلای ما رفتن خارج مزاحمت خیلبونی رو خیلی بد میدونن و میگن ب شددددت با هاشون بر خورد میشه حالا شما میگی اون دروغ میگفت این همه آدم رفتن اورپا همههههه شون دروغ میگن؟

عزیزم وقتی ما پوشش زن عامل اصلی پدر سوخته بازی مردا میدونیم معلومه مزلحمت های خیا بدنی زیاد میشه چون مردا فک میکنن حق دارن هر گوهی دلشون خواست بخورن

اگ آقا هستی سوالی داشتی بپرس ولی لطفا درخواست دوستی نده...
والا نه شما منو می‌شناسی نه من شما رو که بخوام دروغ بگم یا اغراق کنم .منم چادری ام خدایی چهرم کمتر ا ...

حرف شمام درسته بعضیا بد راه میرن ولی منظورم اینه بعضی مردام مریضن دیگه به بچه هم چشم دارن

💚حیوانم ارزوست 💚