2777
2789
عنوان

براى انتخاب اسم خيلى به كمكتون نياز دارم 🤍

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 108 پست
ممنونم گلم💜🙏 چقد سخته انتخاب اسم ادم کلی دو دل میشه 

خواهش ميكنم عزيزم ايشالله كه بتونى اسم قشنگى پيدا كنى 

كاش زمين جاى بهترى بود… براى همه ى موجودات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم حامى و برسام و شاهان ماكان كدوم به فاميلى محمدزاده بيشتر مياد

۱ شاهان 

دارم با افسردگی مبارزه میکنم ؛ میشه اذیتم نکنید ؟ با منی که همه دنیام زیر دومتر خاکِ صحبت انگیزشی نکن .
خب قشنگ نیست تلفظش قشنگه اما معنیش نه بهراد هیراد مهراس رادمهر

اسم هاى پيشنهاديتون خيلى قشنگه  ممنون عزيزم رايان رو هم دوست دارم از ليستتون نظر شما چيه بين  حامى يا شاهان 

كاش زمين جاى بهترى بود… براى همه ى موجودات
الهى خدا  براتون نگهش داره عزيزم

ممنون خانومی🍃🤍

هیچ وقت فکرش رو نمیکردم از دستت بدیم،هیچ وقت فکرش رو نمیکردم از دلتنگی تو زجه بزنم...،هیچ فکرش رو نمیکردم التماست کنم،که یه بار دیگه هم که شده صداتو بشنوم،هیچ وقت این روزایی که داریم بدون تومیگذرونیم رو فکرش رو نمیکردم،اینکه همیشه یه بغض مهمون گلوم باسه،....دلم برات خیلی تنگ شده،تهش یه جملستا،ولی با تک تک سلول های بدنم،با گوشت وپوست و استخونم،دارم درکش میکنم،دارم تحملش میکنم!دیدارم باهات شده به قیامتا💔🥀خودتم فکرش رو نمیکردی نه!؟میدونی وحید،دلم برای تک تک روزایی که اذیتم ومیکردی و جیغم رو درمیاوردی تنگ شده،دلم برا خندیدنات،برای اون دکلمه هایی که همیشه میخوندی،برای وقتایی که توماشیمت مینشستم و جز آهنگای تتلو چیزی گوش نمیکردی،برای وقتایی که سربه سرتک تک خونواده میزاشتی،،،،وحید.... تومثل داداشم بودیا...توعزیزترینم بودیا...خیلی دوست داشتم و دارم بی معرفت....😭🥀
خواهش ميكنم عزيزم ايشالله كه بتونى اسم قشنگى پيدا كنى 

ممنون عزیزم همچنین💜

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
بله منم ديدم تناسب بين اسم و فاميليش چطوره شاهان محمدزاده 

عالیه عزیزم 

بنظرم خیلی هم وسواس بخرج نده بگرد چند تا اسم بامعنی و قشنگ انتخاب کن بعد اگ بین دو سه تا اسم موندین و واقعا موندین کدومو انتخاب کنید اسم هارو بنویسین بزارین لا قرآن بعد قرآنو باز کنید ببینید کدوم اسم میاد ما معمولا این کارو میکنیم ایشالله نامدار باشه❤🥰