2777
2789
عنوان

دکتر متخصص طب ورزش در اصفهان

648 بازدید | 4 پست

سلام وقت بخیر میشه به من دکتر متخصص تو زمینه طب ورزش و ورزش درمانی و طب فیزیکی معرفی کنید تو همین محدوده باشن دکتر بهم گفته نقرس حاد دارم تحت ورزش قرار بگیرم برم دکتر طب فیزیک ممنونم راهنمایی کنید؟

سلام دکتر متخصص طب ورزش آقای دکتر مهرداد خدا بنده هستن داداش من زانوش درد شدید میکرد ضربه خورده بود با طب ورزش و طب فیزیکی و ورزش درمانی الان حالش خیلی خوبه ادرس آقای دکتر مهرداد خدابنده همین شهر اصفهان خیابان شریعتی کوچه 16 جنب مسجد طبقه اول موبایلشون09303970020

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر متخصص طب ورزشی تویه همین شهر اصفهان آقای دکتر مهرداد خدابنده هستن ورزش درمانی انجام میدن برای برادرم لیزر تراپی درمانی انجام دادن الان برادرم حالش خوبه  تو هم حتما برو پیششون با خیال راحت ادرس مطب اقای دکتر : همین شهر اصفهان خیابان شریعتی نبش کوچه 16 کنار مسجد طبقه اول موبایلشون 09303970020

تلفن مطبشون 03191011414

دکتر مهرداد خدا بنده هستن عصب سیاتیک من شدید بود توی پاهام بی حسی و ضعف بود یکی از فامیلا دکتر خدا بنده رو بهم معرفی کرد گفت کارش تو زمینه درد عصبی عالیه منم رفتم پیشش با لیزر درمانی و تزریق درمان شدم ممنونم ازشون آدرس مطب اقا ی دکتر مهرداد خدا بنده اصفهان خیابان شریعتی نبش کوچه 16 کنار مسجد امام حسن عسگری طبقه اول
موبایل اقای دکتر خدا بنده : 09303970020

تلفن مطبشون جهت نوبت دهی : 03191011414