2777
2789
عنوان

حماقت دختر عموی ۱۳ سالم😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 5755 بازدید | 116 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشاالله و ببخشید رک میگم ها خاک تو سر اون پدر مادر که به بچه رسیدگی ندارن چه گوهی میخوره

خب وقتی به دخترشون اعتماد ندارن و اونم تا حالا خطایی ازش سر نزده دیگه پدر و مادر چطوری دقیقا بفهمن دخترشون داره چیکار میکنه؟

ماشاالله و ببخشید رک میگم ها خاک تو سر اون پدر مادر که به بچه رسیدگی ندارن چه گوهی میخوره

بنظر من تقصیر پدر و مادر نیست

اگه کنترل کنن، میگن بچه رو کنترل نکن اینطوری بیشتر پنهان کاری میکنه و ...

نکنن هم میگن باید کنترل میکردی 

دوست دخترعموت  اون ه کسره غلطهههه

دوستِ دخترعموش

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 
خب وقتی به دخترشون اعتماد ندارن و اونم تا حالا خطایی ازش سر نزده دیگه پدر و مادر چطوری دقیقا بفهمن د ...

اصلا راهنمایی سن مزخرفیه به نظر من بچه ها نباید گوشی شخصی داشته باشن.

همتای مامانم بودم❤

آقا شب عروسی چند روز پیش ساعت ۱۰ شب همون دوست دختر عموم با یه پسری قرار گذاشتن عروسی هم تو یه شهر دیگه بود به دختر عموی ساده منم گفت بیا با هم بریم پسره اومد دم تالار با هم رفتن دور زدن یه نیم ساعت بعد برگشتن توی این نیم ساعت مامانش همه جا رو دنبالش گشت

اصلا راهنمایی سن مزخرفیه به نظر من بچه ها نباید گوشی شخصی داشته باشن.

من گوشی میدم فقط بازی نصب کنه.اینستا و واتساپ و سیمکارت و رمز گوشی و....اصلا اجازه نمیدم.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
آقا شب عروسی چند روز پیش ساعت ۱۰ شب همون دوست دختر عموم با یه پسری قرار گذاشتن عروسی هم تو یه شهر دی ...

چند روز پیش که ماه صفر بود عروسی کجا بود؟

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 
آقا شب عروسی چند روز پیش ساعت ۱۰ شب همون دوست دختر عموم با یه پسری قرار گذاشتن عروسی هم تو یه شهر دی ...

انگار همین داستان رو یکبار دیگه تو نی نی سایت خوندم

حرفی برای گفتن پیدا نمیکند در صورتی که اطمینان دارد  چیزی وجود دارد و حادثه ای رخ داده است.

بعضی اوقات بخاطر اعتماد بیش از حد والدین به بچه هاشون هست 

...مقن...                                                            یعنی آدمی که گوشه‌گیر و کم‌حرفه، آدمی که خسته‌ست و حوصله‌ی آدمای جدید رو نداره و زیاد اجتماعی نیست، ولی بقیه فکر میکنن که خودش رو می‌گیره و گوشت تلخ به نظر میاد.