قضیه از این قراره که یه عده ار دخترای فامیل که ۱۹ به بالا بودن یه چند نفری چند بار توی مجازی چندتا پسر رو سرکار میذاشتن توی بازی های جرئت حقیقتشون و این کار رو کرده بودن سرگرمی خودشون
دوست دختر عموم که اونم ۱۳ سالشه وقتی کار اینا رو دید مشتاق شد که اونم از این کارا بکنه😐😑😑
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد
آقا شب عروسی چند روز پیش ساعت ۱۰ شب همون دوست دختر عموم با یه پسری قرار گذاشتن عروسی هم تو یه شهر دیگه بود به دختر عموی ساده منم گفت بیا با هم بریم پسره اومد دم تالار با هم رفتن دور زدن یه نیم ساعت بعد برگشتن توی این نیم ساعت مامانش همه جا رو دنبالش گشت
آقا شب عروسی چند روز پیش ساعت ۱۰ شب همون دوست دختر عموم با یه پسری قرار گذاشتن عروسی هم تو یه شهر دی ...
چند روز پیش که ماه صفر بود عروسی کجا بود؟
کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد
ماشاالله و ببخشید رک میگم ها خاک تو سر اون پدر مادر که به بچه رسیدگی ندارن چه گوهی میخوره
بعضی اوقات بخاطر اعتماد بیش از حد والدین به بچه هاشون هست
...مقن... یعنی آدمی که گوشهگیر و کمحرفه، آدمی که خستهست و حوصلهی آدمای جدید رو نداره و زیاد اجتماعی نیست، ولی بقیه فکر میکنن که خودش رو میگیره و گوشت تلخ به نظر میاد.