2777
2789
تازه به دوران رسیده های ایران معمولا میرن سمت نما رومی و این سبکی 

هرکس یه سلیقه ای داره 

بنظرم فقط یه تازه به دوران رسیده بلده که سلیقه ی دیگران رومسخره کنه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی کو لینک

لطفا دوباره بزار

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
خب متاسفانه نما رومی مد شده  شوهر من سازندست من هرچی اصرار کردم که نما رومی نزن ،میگه نمیشه ا ...

حالا بهشونم مییگی اعظم خانومو شمسی خانوم ناراحت میشن ، دیگه باید بزاریم تازه به دوران رسیدگی رو رد کنن کاریش نمیشه کرد

شما سرچ کن چرا نباید نما رومی بزنیم 

من دوست دارم نمارومی بزنم .کاربه سرچ وحرف بقیه ندارم

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
من دوست دارم نمارومی بزنم .کاربه سرچ وحرف بقیه ندارم

بزن ، برج بساز با نما رومی ، لباسای یونانیا هم بپوش ، ایتالیایی ام حرف بزن ، ولی از دید مهندس ها و سازنده ها نمای رومی توی ایران منسوخه و یه کار احمقانه ست ، حرف من نیست ، تو فک میکنی بمن فحش بدی کارت‌توجیه میشه ،. ولی در اصل داری نمای شهر رو خراب میکنی ، این هزینه ای که میخوای بدی سنگ کار بده وکیل مهاجرت برو ایتالیا که عقدشو داری شمسی خانوم ، دیگم ریپلایتو باز نمیکنم میتونی اینجا به ایتالیایی بم فحش بدی

بزن ، برج بساز با نما رومی ، لباسای یونانیا هم بپوش ، ایتالیایی ام حرف بزن ، ولی از دید مهندس ها و س ...

چه ربطی داره هرکس یه سبکی رودوست داره