2777
2789
عنوان

داداشم شب و خونمون میمونه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2982 بازدید | 93 پست
اسی شما تاپیکات همه درباره توقعات بیجای مامان و خانوادته توقع شام و مهمانی دادن توقع گوشت و اجیل و ...

اره چون همشون برام یه مشکلیه تک تک واسش تاپیک زدم ک فقط در اون مورد نظر بدن 

و اینم درسته ک مادرم خیلی انتظارات بیجا ازم داره انگار شوهرم پسرشه منم عروسش ماهم باید ازس نگه داری کنیم 

خیلی رک به مادرت بگو که من و شوهرم نیاز به خلوت داریم و شوهرم از اینکه فلانی شب بیاد اینجا بمونه ناراضیه 

بگو من و شوهرم خواهر برادر که نیستیم... 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا خودتو بذار جای شوهرت 

خیلی مرد خوبیه چیزی نمیگه 

تو الان زن اون خونه ای یکم ب خودت بیا ، به داداشت بگو به مادرتم بگو تو روز قدمتون رو چشم ولی شبا ما تصمیم گرفتیم اجازه ندیم کسی خونمون باشه راحت نیستیم

وااا نذار بمونه
هردفه به شوهرت بگو ببرش خونشون
ولی دیگه بدعادت شد 

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند
بخدا چن بار موقع رسوندن برگشته میگ خونه شما میرم یا بعدا خودش میاد 

وا برادرت بچه نیست که ۱۵ سالشه،الان ۱۵ ساله ها خیلی چیزا میدونن اگر بدونی من چیا دیدمو شنیدم نمیزاری دیگه داداشت شب بیاد خونت، خیلی جدی جلوش وایستا، اگرم اومد دوباره در رو باز نکن

حالا یه جوری هم رفتار کن که حس سربار بودن و معذبی بهش دست نده. سنش سن غرور و شخصیتشه. نمیخواد به رو ...

داداشم ک اگ جلوشو نگیرما ب مهمونی و ایناهم میخاد باهامون بیاد ک با دعوا نگهش داشتم 

چند تا بچه دارین؟

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

داداشم ک اگ جلوشو نگیرما ب مهمونی و ایناهم میخاد باهامون بیاد ک با دعوا نگهش داشتم 

الهی🤣👍

میفهمم چی میگی

خدا حفظش کنه

شور و نشاط این سن، خیلی بهتر از پرخاشگری و انزوا ست.

خدا حفظش کنه براتون.

🤣🤣نمیدونم چرا تصور که میکنم خنده م میاااااد خداااا🤣🤣

اره چون همشون برام یه مشکلیه تک تک واسش تاپیک زدم ک فقط در اون مورد نظر بدن  و اینم درسته ک ما ...

اصلا مهم نیست مامانت چی میخاد مهم اینه که خودت برای خودت مشخص کنی انتظارات تو چیه و سر انتظارات و خواسته های خودت سفت واستی و به هیچ وجه کوتاه نیای حتی شده به قیمت دعوا و هوچی گری و... 

مگرنه روز به روز این توقعات بیشتر میشه که کمتر نه

چطور مادرت سر توقعات بیجاش هرطور دلش میخاد عمل میکنه توهم محکم باش سر توقعات بجات محکم سفت واستا و عمل کن

نظر یکی از کاربرا واقعا جواب گو ب نظرم میرسه میخوام بگم فلان روز ک داداشم خونه ما بود شوهرم .......میخواست ب زور ن گفتم ک یهو داداش ببینه بخاطر همین شوهرم قهرکرده 

رودرواسی نکن به شوهرت بگو وقتی میخوای بیای خونه اول داداشمو ببر برسون اگرم گفت میخوام بیام خونه شما بهش بگه مهمونیم یا مهمون داریم به مامانتم بگو من نمیتونم هر شب اینو نگه دارم شوهرم غر میزنه 

خودشم میگ همیشه بچه بین زن و شوهر جدایی میندازه حالا بچه خب بچس و خود ادمه  داداش دیگ کجای دلم ...

به مادرت بگو شوهرم میگه چون اتاق خواب نداریم سخته داداش برای خاب بمونه،

یبار همینطور رک بگو