2777
2789
عنوان

داداشم شب و خونمون میمونه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2982 بازدید | 93 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوتا کوچولو 

چه سخت

با این شرایط فکر یه خونه باشین که حداقل یه خواب داشته باشه

مامانت خیلی عجیبه

از بعضی کاربرا رفتارایی میبینم که...❌باعث تاثر و تعجب❌علت هر چه هست ما اجازه نداریم به بهانه مجازی با 👈توهین👈 تحقیر 👈تمسخر👈 سرزنش 👈عقده و کمبود توجه👈 عقده جلب توجه 👈 عقده تایید و تحسین دیگران👈 احساس خود مهم پنداری...دل کسی و بشکونیم ❌ از انسان نهایتا انسانیت و خاطرات بجا میمونن ✅ زندگی به اندازه کافی سخت هست برای هم سخت ترش نکنیم✅ ❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

الان خودت حلش کنی خیلی بهتره تا شوهرت یه چی بگه به تو یا خونوادت اونجوری حرمتا از بین میره سریعتر در ...

از همه بدتر چون موقع برگشت ب خونه شوهرم میوه و اینا میخره تقریبا نصفشواینارو برمیداره میبره خونشون 

دیروز دوتا هندونه برداشته برده خودم واقعا خجالت کشیدم 

منم قبلا کوچیک بودم مامانم میفرستادم خونه خواهرم
راحت نبودم ولی چون خواهرم شاغل بود مامانم میگفت برو کمکش در حالی که واقعا خواهرم نیاز نداشت بهم و گاهی راحت هم نبود، چون شاغل بود ولی بهرحال زندگیش برنامه داشت

خلاصه همش تقصیره مادرته حتما بچه رو بزور میفرسته خودت باید مقاومت کنی

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند

ياخدااااا 

خدارو شكر من از داشم كوچيك ترم 

ولى يع چيزي شوهرت اهل رابطع جنسي نى جدى خيلى خطرناكه من يع فيلم اينجورى ديدم 

ولى خودت برو پيش شوهرت براش جا بنداز تو هال بگو داداش بخواب قربونت 

منم قبلا کوچیک بودم مامانم میفرستادم خونه خواهرم راحت نبودم ولی چون خواهرم شاغل بود مامانم میگفت برو ...

هر دوتاش از خداشه مثلا شب مهمون میان داداشم الکی خودشو ب خواب میزنه ک موقع رفتن بیدار نکنیم منم یبار ب زور بیدارش کردم ک مامان اینا میرن پاشو مامانم برگشته میگ بیدارنکن بزار بمونه اینجا فردا برن سرکار

از همه بدتر چون موقع برگشت ب خونه شوهرم میوه و اینا میخره تقریبا نصفشواینارو برمیداره میبره خونشون&n ...

وااای چه زشت 

جدی میدونم سخته ولی تو الان خانوم اون خونه ای و باید مدیریت کنی من جات باشم مستقیم با داداشم صحبت میکنم ناراحتم شد مهم نیست ، کسی که برات میمونه همسرته، خودت سریعا یه روز تنها برو خونه مادرت باهاشون جدی صحبت کن .

شوهرتم یه صبری داره یه وقت یه چی بگه دیگه هم حرمتا از بین میره هم ناراحتی بیشتر میشه خودتم اذیت میشی .

این سری خواست چیزی برداره بگو داداش اینارو برا خونه احتیاج دارم خودت بگیر برا خونتون

اسی شما تاپیکات همه درباره توقعات بیجای مامان و خانوادته توقع شام و مهمانی دادن توقع گوشت و اجیل و ...

ببین اسی یکی این مدلی بود شوهرش دوتا شغل داشت با عشق زندگی میکردن ولی خانواده خانمه میچاپیدنشون ،الان طوری شده پسره سرکار نمیره کلی اختلاف بخاطر چاپیدن خانواده خانمه بینشون پیش اومد ،دقیقا داداش زنه با داماد میرفت سرکار میومد خونشون ،

الان شغلی نداره دوتا بچه دارن میگه سرکار نمیرم ماشین خودشو فروخت ماشین باباشو فروخت گوشه ی حیاطشو فروخت الان بدهکاره و تو خرج خونش مونده بزور و دعوا و جدال و فشار خانواده پسر،پسر میر تو پارک اش میفروشه تا خرجروزمرشون دربیاد