2777
2789

تو این چندماه دو نفر بدجور دلمو شکستن. یکیشون که خوش و خرمه و هرروز به یک شکل جدید عذابم میده یکیشون هم کلی بهم بدی کردو رفت کربلا و یه استوری گذاشت حلالم کنید من واگذارش کردم به امام حسین حداقل میخوام بفهمن حالمو همین اما هیچی به هیچی

نمیدونم چرا بعضی آدما انقد میتونن بد باشن و بدجنس 

این نی نی سایت ما دوتا خواهره پریا و پرستو پریا مجرد و پرستو متاهله و یه بچه داره ولی ما هنوزم مثل دوتا دوست و همبازی بچگی با همیم،😍😍😍

بله خیلی دیدم .......

دلم نمیاد کسی رو نفرین کنم ولی بازم کسی ک دلمو بشکنه جواب پس میده

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭

من نفرین نکردم و منتظر تلافی دیدن طرف نبودم، بدجوری سرش اومد. ولی نفرین کنی و چشمت بهش باشه، انگار دیرتر سرش میاد

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله من جد تند و تیزی دارم خدا نکنه دلم بشکنه آه بکشم تمام سعیمو میکنم نفرین نکنم چون دو سه روز بعدش بلا سرشون میاد 

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..

شايد شمام كاري كردي نتيجههمون رفتار بد اونا بوده شما خودتو حق به جانب ميدوني اونا خودشونو چند وقت پيش يكي كلي به من ناله نفرين كرد درحاليكه خودش واقعا رفتاراش زشت بود من كاريش نداشتم 

همه کسی را نه اما بعضی‌ها خیلی کارشون سنگینه

راس میگین دیگه منتظر نمی‌مونم اگه واگذارشون کردم به خدا باید بیخیال باشم دیگه خدا خودش می‌دونه چی درسته چی نیست 

این نی نی سایت ما دوتا خواهره پریا و پرستو پریا مجرد و پرستو متاهله و یه بچه داره ولی ما هنوزم مثل دوتا دوست و همبازی بچگی با همیم،😍😍😍

[QUOTE=310633567]شايد شمام كاري كردي نتيجههمون رفتار بد اونا بوده شما خودتو حق به جانب ميدوني اونا خودشونو چند وقت پ

اصلا رابطه ای باهاشون نداشتم که کاری کنم پشت سرم حرفایی زدن که بهم آسیب زده همه جوره 

[QUOTE=310633567]شايد شمام كاري كردي نتيجههمون رفتار بد اونا بوده شما خودتو حق به جانب ميدوني اونا خ ...

حرف مردم باد هواس برات مهم نباشه نه ناله كن نه نفرين بريز دور ادماي عوضي فقط پشت بقيه حرف ميزنن 

بله تاوان آهم متاسفانه کل زندگیش بود با این که من راضی به اینهمه عذابش نبودم..  

تاوانش شد سلامتی جسمیش سلامتی روحیش و کل داراییش

و فکر نکن پشیمون بود یا طلب بخشش کرد نه. گفت تو مقصر همه اینایی چون آه تو بوده  

شوهرمنو نفرین کن    

عزیزم باید دلم بشکنه که نفرینم بگیره شوهر شما رو که من نمی شناسم ان شالله که خدا کمکت کنه به دلت آرامش بده و سلامت و دل شاد باشی زندگیت هم سروسامان بگیره

جواب ابلهان خاموشیست....پس اگه ریپ زدی و جواب ندادم بدون که این مثل در موردت صدق میکنه..