الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فعلا درستو بخون تا یه رشتهی خوب تو یه دانشگاه خوب قبول بشی.
دانشجو که شدی هرکاری خواستی بکن🤍
الان اصلااااا وقت فکر کردن به شوهر و عشق و عاشقی نیست گلم
به خودم قول دادم هیچوقت غصهی گذشته رو نخورم، غصهی اتفاق افتاده.. بدترین روزی رو که داشتم یادمه، اما فقط یادمه.. مثل اون روز درد نمیکشم، مثل اون روز اشک نمیریزم.. یه شبایی تو زندگیم اومدن که فکر کردم این آدم مچاله شده دیگه تا صبح دووم نمیاره ولی صبح شد.. یه روزایی تو زندگیم اومدن که فک کردم عقربه ها دیگه قراره تکون نخورن ولی گذشت، رد شد، تموم شد.. اگه باور کنیم که هیچ چیزی توی زندگی دائمی نیست دیگه هیچوقت غصه نمیخوریم.. چه اشک بریزی و خودتو به درو دیوار بکوبی، چه بخندی و قدم بزنی، دیگه نمیتونی زمان رو به عقب برگردونی، همه چی میگذره..پس غصهی اتفاقی که افتاده رو هیچوقت نخور...
تو این سن طبیعیه. اما یه 20 در کنی متوجه میشی همچی ازدواج نیست. موفقیت. تحصیل. درامد زایی خودت. گردش. و تفریح مجردی. با دوستات و و و و و متوجه میشی که اشتباه میکنی. ازدواجم سر موقع خودش با یه انتخاب درست اتفاق میفته. علکی نگران نباش
خب نیاز به ازدواج نباید از روی حسادت باشه وگرنه زود پشیمون میشی . از طرفی هم اگه دوست داری ازدواج کنی نمیتونی بگردی سراغ شوهر . پس بهتره توکل کنی به خدا و شروع کنی به درس خوندن یا هر مهارت دیگه ایی و دعا کنی یه قسمت خوب نصیبت بشه
ادامه تحصیل بده ان شاءالله به موقعش ازدواج هم میکنی از فرصتت استفاده کن تا بعدا نخاد خدایی نکرده حسرت این روزا رو بخوری که ای کاش درسم رو ادامه میدادم بعدم ازدواج خیلی چیز مهمی هم نیس ،البته خوبه نه این که بد باشه ولی بنظر من ادامه تحصیل واجب تره