2777
2789

ببين من حس ميكنم مادر شوهرت افسردگي شديد داره و خيلي وابسته شوهرش بوده

كلا از نظر رواني شرايط نرمالي نداره الان

و حس منفي داره به همه و مخصوصا تو چون انگار پسرشو جدا كردي ازش

بايد فقط دركش كني و ناراحت نشي ازش فقط خوبي و مهربوني كن براتم مهم نباشه رفتاراش چون حالت عادي نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببين من حس ميكنم مادر شوهرت افسردگي شديد داره و خيلي وابسته شوهرش بوده كلا از نظر رواني شرايط نرمال ...

شوهرم هم همینو میگه. نمی‌دونم دلم میخواد هیچ وقت نبینمش دیگه 

تا میتونی بیخیال باش نقطه ضعف نشون‌بدی زندگیتم از هم میپاشه، بیخیال مادرشوهرتو اونجوری قبول کن و تام ...

نقطه ضعف‌ نشون بدی یعنی چی منظورت ؟ 

احساس میکنم دلم میخواد کاملا قطع ارتباط کنم و دیگه خونشون نرم 

شوهرم هم همینو میگه. نمی‌دونم دلم میخواد هیچ وقت نبینمش دیگه 

بعضيا اينجورين

شايدم غم بزرگش احساسشو از بين برده

تو شايد بخواي مث بقيه ازت استقبال شه ولي متاسفانه اين شانسو نداشتي

برا هركسي ممكنه پيش بياد مثلا من از پدر و برادر طرفم متنفرم اصلا حس ميكنم اونا نيستن و بخودم بايد بقبولونم كه اگه باهاش ازدواج كنم اونا رو انگار نداره

مادرشوهرت يجورايي انگار رد داده

نقطه ضعف‌ نشون بدی یعنی چی منظورت ؟  احساس میکنم دلم میخواد کاملا قطع ارتباط کنم و دیگه خونشون ...

منظورم اینه که نباید نقطه ضعف نشون بدی یجوری رفتار کن که اصلن عین خیالت نیست، تازه به شوهرت که اصصصلن نگو چون بعد یه مدت عادی میشه برا شوهرت میگه تو عادتته همش حرف در میاری و اینا و رفته رفته سرد میشه ازت، یه دفعه ای بیخیال اون رفتارای مادرشوهرت شو 

مرا قوليست با جانان كه جانان جان من باشد👪