2777
2789
دختر منم دوماهگی خوب وزن‌نگرفته بود ۴۶۰۰بود دکتر شیرخشک کمکی شروع کرد ولی یه وقتایی شیرم کمه میخوره ...

من ب پسرم شیر خشک خواستم بدم نخورد ۳ تا مارک گرفتم لب ب هیچکدوم نزد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ب پسرم شیر خشک خواستم بدم نخورد ۳ تا مارک گرفتم لب ب هیچکدوم نزد

من دخترم یک ماهشه

از اول شیر خشکم بهش دادم،روزی ۵ پیمانه

کاش تا اخر بخوره،چون شیرم هم کمه هم مقوی نیست،دختر اولمو کلا شیر خودمو دادم اصلا وزن نگرفت

همه بهم میگن ریزه لاغره منم غصه میخورم تازگیا سینمو نمیگیره مجبورم بدوشم بریزم تو شیشه بدم بخوره شیر ...

شیرخشک رو با قطره چکان بده

سعی کن سینه تو بگیره،خیلی سخته هی بدوشی با شیشه بدی

گرسنش بزار تا سمت سینه ات بیاد

بقیه میگن بچت لاغره من ناراحت میشم خواستم ببینم وزن بچه های دیگه چنده واس همین تایپینگ زدم

بقیه زیاد حرف میزنن والا منم موخم هنگ کرده دیگه از حرفاشون حالا بچه های خودشون و نگاه کنی داغونن ها

بقیه زیاد حرف میزنن والا منم موخم هنگ کرده دیگه از حرفاشون حالا بچه های خودشون و نگاه کنی داغونن ها

زایمان کرده بودم انقد میومدن حرف مفت میزدن میگن وای چقد ریزه یا با اون شکم این یذره رو زاییدی منم وایمیسادم گریه برا همین حساس شدم