2777
2789

بچم امسال میره اول 

اوایل بهار متوجه شدم لوزهاش بزرگه 

بردمش دکتر گوش حلق بینی تا دید گفت عمل اصلا نگفت عکس بگیر ک لوزه سوم مشخص بشه داره یا ن 

بعد علاعمی هم نداشت بچم مثل خروپف یا باز موندن دهن تو خواب 

برای همین صبر کردم تا چند روز پیش ک داشت داد میکشید یهو متوجه شدم یچیز سفید ته گلوشه داخل لوزهاش 

خیلی ترسیدم گوگل زدم انگار سنگ لوزه هست برای فردا دوباره از دکتر نوبت گرفتم 

الان نگرانیم اینه ک بچم و عمل کنم هم مدرسه نزدیک شده هفته اولشو نمیتونه بره 

هم اینه از بیهوشیش میترسم 

هم میگم اگه نبرم کل زمستون باید درگیر سرماخوردگی باشه اونطوریم هر یه هفته نباید بره مدرسه 

تجربه عمل لوزه دارین؟؟؟

بیشترین ترسم بیهوشیشه ینی الان ک فک میکنم هم قلبم داره وا میسته

با دو سه تا دکتر مسورت کن 

هفته اول عمل شه بهتره ،هنوز مدرسه جا نیوفتاده 

بیهوشی ک من تجربه ندارم

اما عملش یکم سخته ،بعدش بچه خیلی درد داره و نمیتونه چیزی بخوری تا جندروز 

تجربه ندارم ولی حتما ببرش اینحوری بدتر میشه

عشق چیه؟ ؟؟عشق اینجوریه ک میخوایی بمیری ولی یک قطره اشکشو نمیبی،،،اینجوریه ک حال نداری ی لیوان آب بخوری ولی وقتی میفهمی گشنشه بهترین غذا میپزی ،،، اینجوریه ک عاشق آهن میشی دلتنگیش خیلی بده ولی خیلیدخوبه نگاهش از یاد نمیشه بی مزه ترین شوخیش بهترین طنزه لبخندش قند آب میکنه تو دلت عصبی شدنش دنیاتو ویران میکنه صدا کردنش ی جور دیگه قشنگه دستاش گرمه بودنش بهشته نبودنش هزار برار از جهنم بدتر.........براتون بهشت آرزو میکنم جهنمش خیلی بده💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین این سنگ لوزه پسر منم داره اکثرا دکتر گفت به خاطر ساختار حفره آب لوزشه؛ بعد منم یه دکتر بردم سریع نامه داد عمل ولی بردم بهترین دکتر فوق گوش و حلق و بینی تهران گفت اصلا چیزی نیست خداروشکر 

با دو سه تا دکتر مسورت کن  هفته اول عمل شه بهتره ،هنوز مدرسه جا نیوفتاده  بیهوشی ک من تج ...

دوباره همون دکتر ک چن ماه پیش گفت عمل نوبت گرفتم🤦🏻‍♀️ 

اخه دو نفر از بچهای سن بچمو عمل کرده 

ببین این سنگ لوزه پسر منم داره اکثرا دکتر گفت به خاطر ساختار حفره آب لوزشه؛ بعد منم یه دکتر بردم سری ...

سفید بود روی لوزش؟؟

چن سالشه پسرتون؟؟ 

من گفتم اگ فردا ببرم باز گفت عمل دیگ نوبت بزنم

@1369f     میشه بگید پیش کدوم دکتر عمل کردید بچتونو و اینکه قبلش پیش چنتا دکتر بردید یا ...

سلام عزیزم.من الان پیامتون رو دیدم.پیش دکتر اوجانی ،ساکن چالوس هستم.۴تا متخصص بردم