2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بپرسم مشکلتون چی بوده از اول . چون مادرمن توده بدخیم روده داشتن

عزیزم مال خودم نیست مشکل یبوست شدید وخون ریزی ازمقعد حالا کولونسکوپی وسی تی اسکن شده جواب کولوسکوپی میگع خوشخیم وپولیپ هستش ولی سی تی اسکن نشون داده سرطان بدخیم هردوتویه روزانجام دادن

عزیزم مال خودم نیست مشکل یبوست شدید وخون ریزی ازمقعد حالا کولونسکوپی وسی تی اسکن شده جواب کولوسکوپی ...

من مادرم خونریزی مقعد داش رفت کولونوسکپی نمونه برداری تشخیص توده بدخیم دادن وبعد سی تی اسکن داد ببینن جایی پخش نشده وبعد جراحی کزدن همین. حالا من میگم ک کولونوسکپی دقیقتره اگه فقط مربوط ب روده هست  و سیتی برای اینه ک ببینن جای دیگ پخش شده یانه... یه ام آر ای بده دقیق همه چی مشخص میکنه برای جاهای دیگه بدن و برای روده هم ک حتما باید جراحی بشن مجدد بره آزمایشگاه تا ببینن خوشخیم یا بدخیم... هرچی هست انشالله خیره و زود خوب بشن

من مادرم خونریزی مقعد داش رفت کولونوسکپی نمونه برداری تشخیص توده بدخیم دادن وبعد سی تی اسکن داد ببین ...

دوباره کولونسکوپی کردن ببینن بازم این جواب میده کاش جواب سی تی اسکن درست نباشه