حالا اینم خیلی بهش بها دادن قدردان هستن،ولی خوب نتونست دیگه،تیلور هم کم کسی نیست برا خودشون
اره خب..واقعا زبل بود تیلور
من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟
بقیه هم مهمه من از دیروز و امروز بعد از ظهر دیدم امیر یزدانی هم دیدم
اره ولی فک کنم چون یزدانی با امریکا میفته هیجانشو بیشتر کردن
مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین
با فوتبال موافقم ولی کشتی اینجوری نیست همیشه هم باعث سربلندی کشورمون بودن
واقعااا..کل پول مملکت میره تو جیب فوتبالیستا خدایی همیشه هم باختن.ولی باز کشتی حداقل یه ابرویی تو جهان دارن
من دلم میخواهد خانه ای داشته باشم پر دوست ،کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند ارام،گل بگو گل بشنو،هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفایم گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه دهد ،شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست.شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست.بر درش برگ گلی میکوبم..روی ان با قلم سبز بهار مینویسم ای یااار؛خانه ما اینجاست،تا که سهراب نپرسد دیگر خانه دوست کجاست؟؟؟
رو بقیه هم همینیم ولی یزدانی ماهر تره تو کشتی رقیبشم خیلی قدره
اینام هست ولی ب نظرمیرسه چون رقیبش امریکاییه
مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین