2777
2789
نه چون هر دوشون خیلی قدرن

کاش امتیاز اولشو نمیگرفتن

مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیدی چه ریلکس اومد رو تشک 😂 حسن استرسش کارو خراب میکنه

خوب آره دیگه خیلی هم خونسرده،یکی از شگردهاش همینه طوری میاد روتشک که طرفشو استرسی کنه اینقدرم رو خودش مسلطه که موفقم میشه مارموز

گنجشک های درنده
واقعااا..کل پول مملکت میره تو جیب فوتبالیستا خدایی همیشه هم باختن.ولی باز کشتی حداقل یه ابرویی تو جه ...

اره من میگم این پولی که رو فوتبال سرمایه گذاری میکنن رو کشتی و والیبالمون میکردن خیلی پیشرفت میکردیم

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓

کشتی گیرا برخلاف فوتبالیستا برا پول بازی نمیکنن واقعا از دل مایه میذارن

مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین 

حتما بیشتر تلاش کردن

بابا لامصبا اعتماد بنفس دارن نفس کم نمیارن و قدرت بدنی بالای دارن ایرانیا زیر گیرن روسها هم خو خدای فن هستن خودم کشتی گیر بودم 

آقاهستم   اقا هستم     اقاهستم     اقا هستم
نه چون رقبای کشتی گیرای دیگم آمریکایی هستن 

جدی؟نمیدونستم،فک میکردم چون طرف امریکاییه هی هیجانشو بیشتر میکنن

خوب آره دیگه خیلی هم خونسرده،یکی از شگردهاش همینه طوری میاد روتشک که طرفشو استرسی کنه اینقدرم رو خود ...

اره  امیدوارم روزی برسه یزدانی پشت هم ببرتش

🇵🇸🇮🇷...👀 توجه کاربران عزیز:غلط املایی داشتم بگید بهم✍️💓