دخترگیلانی۹۹ مدیر عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 845 عنوان کنکور | مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 41 پست چن ساله پشت کنکورم بشدت عصبی و افسرده شدم بین مهاجرت تحصیلی و پشت کنکور موندن گیر کردم نمیدونم چکنم😐البته ک ترجیح میدم بمیرم با این خانواده ای ک دارم ولی خب مجبورم آه له له له آه له لاس 1402/06/26 | 20:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترگیلانی۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 845 چ خوب کدوم دانشگاهی رتبت چند بود البته اگ دوس داشتی بگو یکی از شهرهای جنوب.رتبم زیاد خوب نبود چون منطقه دو ام.بالای ۳هزار آه له له له آه له لاس
آوازدریا عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 4483 یکی از شهرهای جنوب.رتبم زیاد خوب نبود چون منطقه دو ام.بالای ۳هزار خیلی عالیه بازم انشالله موفق باشی چند سال پشت بودی رتبه سال قبلت چطور بود؟ من سال سوممه 🤦♀️💔متاسفانه میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
آوازدریا عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 4483 یکی از شهرهای جنوب.رتبم زیاد خوب نبود چون منطقه دو ام.بالای ۳هزار 30 ملیون هم واقعا می ارزه بعدا مدرکت آزاده راحت میشی میتونی مهاجرت کنی کلا شهریه پرداز خیلی خوبه ازادم خوبه ولی خب شدیدا گرونه 🥴 میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
دخترگیلانی۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 845 خیلی عالیه بازم انشالله موفق باشی چند سال پشت بودی رتبه سال قبلت چطور بود؟ من سال سوممه 🤦♀️💔متاسف ... سال قبل رتبم بالای ۱۰هزار بود.سالای قبلم رتبم نجومی بود🤣 زیاد پشت موندم نمیخوام شناسایی شم👀 آه له له له آه له لاس
آوازدریا عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 4483 سال قبل رتبم بالای ۱۰هزار بود.سالای قبلم رتبم نجومی بود🤣 زیاد پشت موندم نمیخوام شناسایی شم👀 ایول بهت ک نا امید نشدی منم سال پیش 23 کا بودم🥴🤦♀️😂سالای پیش خیلی میخوندی یا چون نخوندی رتبت اوکی نشد؟ میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
دخترگیلانی۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 845 30 ملیون هم واقعا می ارزه بعدا مدرکت آزاده راحت میشی میتونی مهاجرت کنی کلا شهریه پرداز خیلی خوبه ازا ... حالا شهریه من گرون ترینه تو شهریه پردازا. یسری دانشگاها ۱۵تا۲۰ تومنم هست ترم اول آه له له له آه له لاس
آوازدریا عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 4483 حالا شهریه من گرون ترینه تو شهریه پردازا. یسری دانشگاها ۱۵تا۲۰ تومنم هست ترم اول چ خوب واقعا من هدفم شهرای نزدیک خودمونه مثل البرز کاشان قم قزوین زنجان اینا منتها نمیدونم چندن اصلا ازاد میگن 110 تومنه خدایی خیلیه میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
دخترگیلانی۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 845 ایول بهت ک نا امید نشدی منم سال پیش 23 کا بودم🥴🤦♀️😂سالای پیش خیلی میخوندی یا چون نخوندی رتبت اوک ... حقیقتا نمیخوندم. امکان نداره کسی درست درس بخونه و موفق نشه. ولی دوسال اخیر خوب خوندم مخصوصا امسال. آه له له له آه له لاس
آوازدریا عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 4483 حقیقتا نمیخوندم. امکان نداره کسی درست درس بخونه و موفق نشه. ولی دوسال اخیر خوب خوندم مخصوصا امسال. آفرین موفق باشی انشالله عزیزم میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
دخترگیلانی۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 845 چ خوب واقعا من هدفم شهرای نزدیک خودمونه مثل البرز کاشان قم قزوین زنجان اینا منتها نمیدونم چندن اصلا ... آزاد نمیصرفد😅حداکثر همین ۳۰ یا۳۵ بگیر آه له له له آه له لاس
دلربای_سایت عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 213 انسانی بودم گل:)))خوبم آوردم ولی نشد ک بشه.موفق باشی ببخشیداااااچطوری انسانی بودی بعد پشت کنکورم هستی بعد الان داری پزشکی شهریه پرداز میخونی؟کاربری دست دو نفره؟🥴
دخترگیلانی۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1402/06/26 تعداد پست: 845 ببخشیداااااچطوری انسانی بودی بعد پشت کنکورم هستی بعد الان داری پزشکی شهریه پرداز میخونی؟کاربری دست ... ب تاریخ تاپیک دقت میکردی خانوم.دوسال پیش طبیعتاپشت کنکور بودم و تغییر رشته هم داده بودم اون سال آه له له له آه له لاس