2777
2789

سلام ابجیا من وهمسرم برای دفاع همسرم میخایم بریم تهران، شایدم بریم یه دوری بزنیم شمال .  . باباش وخواهرش هم میخان بیان . منتها من اصلا دوس ندارم با اونا باشیم چون اخلاقم اصلا نمیگیره . ضمن اینکه بعد ده سال داریم میریم مسافرت دلم میخاد راحت باشم.

مثلا من میخام برم چیزی بگیرم باباش مخالفت میکنه وشوهرمم چیزی نمیتونه بگه . 

البته به خواهرشوهرم گفتم دلیل واقعیش . حالا موندم به پدرشوهرم چی بگم؟! 

الان داریم میریم خونه پدرشوهرم . لطفاراهنماییم کنین .

هیچی اینبار دیگه باید باهم بسازید

بعد ان شاء الله یه سفر دونفره میرین

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میدونم دیگه سفری درکار نیس . چون شوهرم اصلا به هیچ وجه اهل سفر نیس

پیش میاد ان شاء الله 

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

نشون بده خوش سفری تا بعد اسم سفر بیاد همراهی کنه

نشون بده خوش سفری تا بعد اسم سفر بیاد همراهی کنه

توکل بخدا

اگه قطعی شده که نمیشه کاری کرد ولی اگه هنوز تصمیم تون قطعی نشذه نرر،  بخدا ادم نره بهتره تا چند سال اون خاطرات و رفتارا ازارت بده 

دوم اینکه دختر خوب خودت چرا برنامه سفر نمیچینی،  کجا برین چند روز بمونین بعدش کحا برین،  یکم خلاقیت گلم یکم خودتو تکون بده

اگه قطعی شده که نمیشه کاری کرد ولی اگه هنوز تصمیم تون قطعی نشذه نرر،  بخدا ادم نره بهتره تا چند ...

من برنامه ریزی کردم به همسرمم گفتم . همسرم الان میگه که باباش نیاد واینا ولی جلو روش نمیتونه . 

میخام اینجوری بگم که: بعد تهران چون چند سال پیش عموم فوت کرده ورن عموم تنهان میخام برم ازشون سر بزنم وزودی برمیگردیم این خوبه؟

نه الان میگن مام میاییم 

الان نمیگم. همون تهران میگم بهشون . 

اصلا بهشون میگم زن عموم منو دعوت کرده . اینجوری بهتر نیس؟ همون موقع توی تهران میگم. از الان میگم میریم تهران ممکنه کارای اداری طول بکشه واینا .این خوبه؟