2777
2789
عنوان

اونایی ک همسرشون توی اسنپه یا اسنپ کار میکنن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 40 پست

بهش پیام بدید شاید جوابی داد، اینجوری که شما مدرکی ندارید چون اسنپ باکس نبوده و فاکتور و رسید هم ندارین 

یه جوری تو پیامها صحبت کنین که جوابی بده که بشه بر علیه اش استفادع کرد قانونی

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راهنمایی که همون کاری که خودت کردی و همه گفتن، ولی عزیزم خب نباید چیزای قیمتی رو با اسنپ بفرستی ،ان ...

😔😔😔😔😔هعیییی اینم شانس منه هی گفت فردا میارم گفتم نه الان بفرست واسه عصر میخوامشون

بهش پیام بدید شاید جوابی داد، اینجوری که شما مدرکی ندارید چون اسنپ باکس نبوده و فاکتور و رسید هم ندا ...

دادیم ولی گوشیش از دسترس خارجه 

مرسی از راهنماییتون❤️

دادیم میگن تا ۷عصر صبرکنید😭

اگه کاری نکردن به پلیس هم اطلاع بدین

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
چی شد عزیزم اسنپیو رو پیدا کردی؟

سلام عزیزم 

پشتیبانی اسنپ کاری خاصی نکرد ما شکایت کردیم و با اشناهایی که داشتیم خودمون پیش رفتیم خطشو ردیابی کردیم پیداش کردیم خونه اش پر از وسایل دزدی بود کلانتری اومد گرفتش ولی ماشینو وسایل ما نبود 

دیگ اخر شب اعتراف کرد و ماشینو وسایل رو پیدا کردم اما همه جعبه هارو پاره کرده بود و اینکه از بندای اپل واچم نبوده جعبه ش هم نبوده و میگه نمیدونم کجان 

خلاصع که کلی وسیله پیدا شد از خونه اش 

کلی کامپیوتر گوشی و ... 

اقا دزد بوده کلا 

بعد به اسنپ اطلاع دادیم اسنپ هم شاکی شده

سلام عزیزم  پشتیبانی اسنپ کاری خاصی نکرد ما شکایت کردیم و با اشناهایی که داشتیم خودمون پیش رفت ...

ای وای من عوضش واسطه خیر شدین بازهم خدا روشکر پیدا شد .عجب آدمهای عوضی پیدا میشن دور از جونت .حتما صدقه بذار

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم