2777
2789
عنوان

کسی ب بچش شربت ال اژنین داده

504 بازدید | 29 پست

سلام خانوما ب بچه هاتون از این شربت دادین تاثیر داشته دخترم قدش ۱۱۱ هست این ماه ۶ سالش شد 

✴ فی الواقع خداونـد اِندِ مـرامـ و مـعرفتــ اسـتــ🖇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این شربتو ندادم و فقط میدونم اگه توقف رشد قدی به خاطر کمبود هورمون رشد باشه،این شربت میتونه تاثیرءذار باشه👌

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
یه خانومی به من گفت به پسرش این شربت داد خیلی تاثیر داشته البته تغذیه هم رعایت می‌کرد براش بادوم شیر ...

جدی پس ینی خوبه منم بدم 

من ب پسرم گ ۴سالشه میدم  قد قبلش اندازه گرفتم تو دو ماه دوسانت و نیم بلند شده

چقد عالی عزیزم خودت گرفتی یا دکتر گفت بگیر عکسشو میزاری منم ببینم بخرم از روش

سلام. من میخواستم به دخترم بدم.منتها بدون تجویز پزشک.

همسرم رفت داروخانه،دکتر داروخانه بهش گفته بود به هیچ عنوان بدون تجویز پزشک متخصص از این دارو استفاده نکنید چون میتونه حتی نتیجه ی عکس هم داشته باشه و صفحه ی رشد بچه بسته بشه.

این شربتو ندادم و فقط میدونم اگه توقف رشد قدی به خاطر کمبود هورمون رشد باشه،این شربت میتونه تاثیرءذا ...

ممنون عزیزم دخترم قبلا خیلی خوب رشد میکرد یه دفعه اینطور شد میخام تا دیر نشده بهش رسیدگی کنم

من ندادم ولی میگن شربت خوبیه. شروع کن بده

نسبت ب سنش یکم قدش کوتاهه فکر کنم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

سلام. من میخواستم به دخترم بدم.منتها بدون تجویز پزشک. همسرم رفت داروخانه،دکتر داروخانه بهش گفته بود ...

سلام گلم جدی میگی من میخاستم شربتش رو بگیرم 

من ندادم ولی میگن شربت خوبیه. شروع کن بده نسبت ب سنش یکم قدش کوتاهه فکر کنم

اره عزیزم نگران همینم دلم نمیخاد اعتماد ب نفسش پایین باشه 

اره عزیزم نگران همینم دلم نمیخاد اعتماد ب نفسش پایین باشه 

اول ببرش دکتر. اینجا دیدم چند نفر ب بچشون میدادن تاثیر داشت

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙