من عشق انتخاب کردم،،نمیگم وضعمون بده متوسطیم،ولی مثل بلاگرای تو اینستام نیستم،،همسرم همیشه تا جایی که در توانش بوده برام تهیه کرده ولی امروز ازش سرخ کن رژیمی خواستم و گفت فعلا پول ندارم،منم خیلی دلم خوش کرده بودم بخرمش ولی وقتی گفت ندارم اشکم عین سیل میومد خیلی دلم شکست گفتم لعنت به این زندگی،،تو اینستا فقط باید حسرت زندی این بلاگرا رو بخوری خودتم هیچی نمیتونی بخری،،،همسرم خیلی دوست دارم ولی ای کاش همون پول انتخاب میکردم عشق میخواستم چیکار
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
به همون عشق بینتون می ارزه گول این بلاگرارو نخورید تورو خدا یکی ازاین بلاگرارو از نزدیک میشناختم اصلا کل زندگیش فیلم بود چرا بحاطر یه سرخ کن باید گریه کنی ؟ همش تجمل گراییه به فکر داشته هات باش
همونی که خیلی نایسه عمرا سرِ کوچه وایسه ! 🤙😎 درخواست دوستی از طرف مرد پریود شو های سایت =بی آبرو شدنشون توسط اینجانب [دیگه خوددانی]