2777
2789
عنوان

هیچ وقت به خاطرعشق با مرد بی پول ازدواج نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 179 بازدید | 26 پست
عشقی که به یه سرخ کن رژیمی بنده عشق نیست😐 برو سرکار بتونی هر چی خواستی بخری. اصلا نمیتونم درک کنم ...

شما حتما داری نمیتونی درک کنی وقتی دلت برای چیزی خوش کردی ولی نمیتونی بخریش،،احمق که نیستم نرم سرکار،حتما پیدا نمیشه که نرفتم کار کجا بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ عشق کشکی برا سرخکن پشیمونی از ازدواجت 

مهم سرخ کن نیست من تا بحال با دار و ندار شوهرم ساختم چیزی نگفتم ولی اینکه دلت بسوزه از بی پولی و نتونی چیزی که دلت میخواد بخری خیلی سخته

یه چیزی بگم! 

نمیگم مادیات و پول مهم نیست. اما ته دنیای مادی یه جایی تموم میشه و آدم دیگه میلی بهش نداره. 

ولی هرجای زندگی نگاه کنیم عشق بیشتر به چشم میاد و واقعا موندگاره 

پولو انتخاب می‌کردید، الان میگفتید پول میخوام چیکار، عشق مهم تره. چون هیچکس تحمل زندگی بی روح رو نداره 

خاصیت ما آدما همینه. هممون همینجوریم و اکثر مواقع راضی نیستیم از شرایطمون 

:)

شما حتما داری نمیتونی درک کنی وقتی دلت برای چیزی خوش کردی ولی نمیتونی بخریش،،احمق که نیستم نرم سرکار ...

شاید باورت نشه تو بی پول ترین حالت ممکنم.

ولی خودم رو با کسی مقایسه نمیکنم.

فقط تلاش میکنم که خودم بتونم به خواسته هام برسم.

شاید باورت نشه تو بی پول ترین حالت ممکنم. ولی خودم رو با کسی مقایسه نمیکنم. فقط تلاش میکنم که خودم ...

منم دارم تلاش میکنم درس میخونم که حداقل خودم بتونم به خواسته م برسم،،ولی تو این اوضاع و شرایط درس هم به هیچ دردی نمیخوره آدم ناامید میشه

بابا دوستان این حرفا چیه مگه مشکل اسی سرخ کن .منظورش اینه که اونقدری پول نداریم که یه چیزی دلمون خواست همون لحظه بخریم باید براش پس انداز کنیم 

اخه خونه و ویلا ک‌ نخواسته یه سرخ کن 

خب راست میگه وضعیت خیلیا همینه برای یه وسیله حتما باید برنامه ریزی کنن تا بتونن بخرن

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد
بابا دوستان این حرفا چیه مگه مشکل اسی سرخ کن .منظورش اینه که اونقدری پول نداریم که یه چیزی دلمون خوا ...

چقدر خوب تونستین حرفم درک کنین و مثل بقیه بهم نپریدین🙏🙏ممنون واقعا بعضی وقتا وقتی یکی حرفت درک میکنه یه دنیا ارزش داره منم دقیقا منظورم همین بود،وگرنه برای یه سرخ کن نه عشقم کم میشه نه رابطه م بهم میزنم فقط از درون ناراحت شدم که چرا نمیتونم چیزی که دوست دارم بخرم