2777
2789
عنوان

چجوری از خودم دفاع کنم

137 بازدید | 13 پست

مدرسه داره باز میشه منم اعصابم خورده

پارسال ی اکیپی بودیم ک من با یکی از اون دخترا صمیمی تر بودم و .. بعد همون دختره واسه جلب توجه هی مسخره من میکرد عقده بازی دیگه خودتون بفهمین منم هیجی نمیگفتم خودخوری میکردم😑

الان مدرسه باز میشه من چیکار کنم چجوری جوابشو بدم؟

در ضمن بچه هم نیست دختره امسال میریم کلاس دوازدهم

یقیناً مهدی فاطمه حافظ و نگهدار این انقلاب است❤️⁩کاش امام رضا تو بخوای حاجتم روا شود..🥺🤍! 

با مشت

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

بی محلی

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین تو ذهنم بود😂

افرین پس مشتتو تقویت کن😉

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

با مسخره کردنش نخند،جدی باش تا بفهمه کارش اشتباهه،و بهش محل نذار

پارسال همین کار میکردم میگفت تو بی جنبه ای باز میخندید

یقیناً مهدی فاطمه حافظ و نگهدار این انقلاب است❤️⁩کاش امام رضا تو بخوای حاجتم روا شود..🥺🤍! 
پارسال همین کار میکردم از رو نمیره دختره

خب اگه چیزی گف توام جوابشو بده تا روش کم بشه

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

عزیزم این دوست نیس محلش نزار

اگ حرفی هم زد بدون خجالت بگو حرف دهنتو بفهم مگ باهات شوخی دارم ک چرتوپرت میگی؟ مگ اصن باتو حرفیدم ک میحرفی باهام؟ بزنم دهنتو پاره کنم ک دیگه زر نزنی

ایی خدا یکی بهم یه لیوان آب بده چرا امروز همه تاپیکا با فشار آدم بازی میکنن وای قلبم

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
خب اگه چیزی گف توام جوابشو بده تا روش کم بشه

مشکل اینه اون لحظه نمیدونم چی بگم خیلی اذیت میشم رو سرم سوار میشه

عزیزم این دوست نیس محلش نزار اگ حرفی هم زد بدون خجالت بگو حرف دهنتو بفهم مگ باهات شوخی دارم ک چرتوپ ...

عزیزممم😂

مشکل اینه اون لحظه نمیدونم چی بگم خیلی اذیت میشم رو سرم سوار میشه

این بده

باید سعی کنی همون لحظه ی چیزی ب ذهنت برسه جوابشو بدی

حاضر جواب شووو